استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد:
حمایت از واحدهای تولیدی استان با تمام توان
استاندار خراسان جنوبی گفت: با تمام توان از واحدهای تولیدی استان حمایت خواهیم کرد و باید راهکارهای لازم برای فعالیت مجدد و فعالسازی واحدها ارائه شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» و به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان باید کارشناسی و منطقی باشد و نهایت چکش کاری بر روی مصوبات در کمیته تخصصی انجام و سپس به کارگروه استانی تسهیل و رفع موانع تولید استان ارجاع داده شود.
وی افزود: در جلسات آینده مقدار پرداخت و جذب تسهیلات تبصره ۱۸ گزارش شود و در پرداخت تسهیلات هم بخشی نگری نشود و تمام شهرستانهای ۱۲گانه استان دیده شود.
استاندار خراسان جنوبی با تاکید براینکه مصوبات کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید براساس قانون الزام آور است، ادامه داد: تمام مصوبات کارگروه تولید و رفع موانع تولید استان از ابتدای سال جاری به تفکیک دستگاهها احصا شود و گزارشی روند اجرایی شدن آن ارائه شود.
هاشمی بیان کرد: در راستای حمایت از تولید بانکها بدون هماهنگی با استانداری برای هیچ واحد تولیدی اجرائیه صادر نکنند اگر نیاز بود در کارگروه تسهیل مطرح تا مصوبه لازم داده شود.
وی عنوان کرد: با تمام توان از واحدهای تولیدی استان حمایت خواهیم کرد چرا که با تعطیلی واحدها مشکلی حل نمیشود پس باید راهکارهای لازم برای فعالیت مجدد و فعالسازی واحدها ارائه شود.
هاشمی ادامه داد: اگر یک واحد تولیدی در استان تعطیل شود از جهتی چراغ خانه حداقل ۱۰۰ کارگر خاموش میشود.
وی با اشاره به برگزاری کمیته کارشناسی برای بررسی مشکلات کارخانه شمش منیزیم فردوس و ارائه راهکارهای لازم در راستای ادامه فعالیت کارخانه، گفت: همچنین سه ماه مهلت برای بازپرداخت تسهیلات کشتارگاه دام قهستان مدنظر قرار گیرد.
قابل ذکر است؛ در این جلسه مشکلات ۱۸ واحد تولیدی از جمله واحد تولید شمش منیزیم فردوس، واحد بستهبندی کاغذ در منطقه ویژه اقتصادی بیرجند، واحد سنگبری در شهرستان نهبندان، واحد تولید مرغ گوشتی در شهرستان درمیان، واحد فرآوری بنتونیت سرایان، طرح پارک کوهستانی و ماجراجویی بیرجند، واحد تولید خردایش مواد معدنی سربیشه، کشتارگاه صنعتی قهستان، مجموعه رفاهی خدماتی دیدار طبس و درخواست امهال و رفع مشکلات بانکی برای هشت واحد تولیدی بخش کشاورزی استان که قبلاً در کمیته تسهیل و رفع موانع تولید استان به صورت موردی و تخصصی مورد بررسی قرار گرفته بود مجدد در این کارگروه مطرح و راهکارهای لازم ارائه شد.
انتهای خبر/10