حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/02/09 شمسی | 2025/04/29 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
دختران باقدرت برای فتح قله‌‌های موفقیت تلاش کنند
دارنده ۲۳ مدال رنگارنگ ملی و بین‌المللی:

دختران باقدرت برای فتح قله‌‌های موفقیت تلاش کنند

سهیلا سلیمانی بانوی ورزشکار پرافتخار بیرجندی که ۲۳ مدال رنگارنگ ملی و فراملی در کارنامه ورزشی‌اش دارد در کنار انتظار از مسئولان برای نگاه ویژه به ورزش بانوان از دختران خواست برای فتح قله‌ موفقیت با قدرت در میدان باشند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، از آنجا که حضرت معصومه (س) الگویی کامل و ارزشمند برای دختران مسلمان هستند روز میلاد با سعادت ایشان را روز دختر نامیده‌اند که می‌تواند زمانی مناسب برای شناخت دختران و آشنا شدن با جایگاه آن‌ها در جامعه و خانواده برای همه‌ی ما باشد.

به همین مناسبت فرصتی دست داد با سهیلا سلیمانی نمونه یک جوان موفق بیرجندی در عرصه ورزش و تحصیل که ۲۳ سال سن دارد و ۲۳ مدال رنگارنگ ملی و بین المللی را در کارنامه ورزشی‌اش این روزها برای حضور در میدان ملی و بین المللی در حال تمرین است و در کنار آن از تحصیل و راهیابی به مقطع کارشناسی ارشد غافل نیست گفتگو کردیم که می‌خوانید.

خاورستان: از چه سنی وارد ورزش شدید ؟ مشوق شما در ورزش چه کسی بود؟  

سلیمانی: دوره دبیرستان رشته تحصیلی‌ام تربیت‌بدنی بوده که در همان زمان توسط مربیان استعدادم در دوومیدانی و شنا شناخته شد و حدود ۱۰ سالی است که ورزش را به صورت حرفه‌ای در سطح قهرمانی در رشته پرتاب دیسک و پاور لیفتینگ دنبال می‌کنم.

با تشویق مربی‌هایم و البته دلگرمی خانواده‌ام به خصوص پدر و مادرم که در این سال‌ها پشتیبانم‌ بودند و اگر حمایت‌های معنوی و مالی آن‌ها نبود سال‌ها پیش ورزش را کنار گذاشته بودم و با وجود آن‌ها به تلاشم در این حوزه ادامه دادم.

خاورستان: چه افتخاراتی در حوزه ورزش به دست آوردید؟ 

سلیمانی:در مجموع ۲۳ مدال دارم که می توان به قهرمانی پرتاب دیسک در رده سنی نوجوانان و جوانان، مدال برنز لیگ باشگاه‌های کشور در چند دوره، عضویت در باشگاه فولاد مبارکه اصفهان و کسب مقام سوم در لیگ باشگاه‌ها در این تیم، قهرمانی مسابقات مولتی پرس کشور و کسب دو مدال برنز لیفت با لوازم و بدون لوازم این رقابت‌ها، قهرمانی کشوری رقابت‌های پاورلفتینگ و تک پرس و سومی تک پرس در رقابت‌های بین المللی ، دعوت به اردوی تیم ملی ،عضویت در تیم ملی و... اشاره کرد و هم‌اکنون هم برای حضور در رقابت‌های ملی و بین‌المللی تمرین می‌کنم.

خاورستان: مشوق شما در ورزش چه کسی بود؟ 

سلیمانی: با توجه به این که رشته تحصیلی‌ام در دبیرستان تربیت‌بدنی بود در ابتدا مربیانم در کنار پدر و مادرم خیلی در این زمینه تشویقم کردند و بعدها که حرفه‌ای‌تر ورزش را دنبال کردم با مربی‌های مختلفی آشنا شدم که آن‌ها هم انگیزه‌ام را برای حضور در مسابقات مختلف بالا بردند و همین موضوع سبب شد که به اردوهای مختلف دعوت شوم و با مربیان سطح بالا تمرین کنم و برای ادامه انرژی بیشتری از سوی آن‌ها دریافت کردم.

هم اکنون هم خودم در کنار این که تمرین می‌کنم مربی دوومیدانی هم هستم و شاگردانم هم در سطح‌ قهرمانی کشور تمرین می‌کنند.

خاورستان : چند ساعت در روز تمرین می‌کنید و برای این‌که به تمرینات‌تان برسید و افتخار کسب کنید از چه چیزهایی گذشتید؟ 

سلیمانی: تمریناتم هر روز صبح از ۶ و نیم شروع و تا ۱۱ ادامه دارد صبح‌ها تمرین می‌کنم و بعدازظهر هم در حیطه مربی‌گری فعال هستم.

با توجه به این که سال گذشته بعد از انتخابی تیم ملی به عضویت این تیم درآمدم امکان دارد امسال‌ بدون برگزاری رقابت‌های انتخابی‌ برای رقابت‌های فراملی اعزام کنند که باید در آمادگی کامل باشم و در همین راستا برای مسابقات پاورلفتینگ آماده می‌شوم.

 برای آمادگی در مسابقات باید همیشه تمرین داشته باشیم و تعطیلی نداریم و حتی روز اول سال تمرین داشتم و بیشتر وقت‌ها نتوانستم در مسافرت همراه خانواده باشم و فعالیت در این حوزه خیلی محدودیت‌ها دارد اما ارزش هم دارد.

خاورستان: به عنوان بانوی ورزشکار و افتخار آفرین چه حسی دارید؟

سلیمانی: ورزش به انسان احساس نشاط و سرزندگی می‌دهد و فعالیت در حوزه ورزش یک ضرورت برای همه بانوان است که باید در برنامه روزانه آن‌ها قرار گیرد و هیچ رده سنی ندارد و همه باید فعالیت داشته باشند چرا که هم برای خودشان و هم برای اطرافیانشان مفید است .

خاورستان: چه اهدافی برای آینده ورزشی‌تان دارید؟

سلیمانی: در زمینه ورزش قهرمانی رقابت‌های جهانی را در ذهن دارم و می‌خواهم سطح مربیگری‌ام را ارتقا دهم و در حوزه تحصیلی هم برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری برنامه‌ریزی کردم.

خاورستان : مشکلات ورزش بانوان چی است؟

سلیمانی: از نظر امکانات و تجهیزات در رشته دوومیدانی و پرتاب دیسک در مضیقه هستیم و افزون براین با این که دو استادیوم بزرگ در شهر بیرجند وجود دارد اما برای پرتاب دیسک زمین برای تمرین نداشتیم و ماه‌ها درگیر این موضوع بودیم.

در ضمن آن‌طور که باید و شاید به ورزش بانوان نه از سوی مسئولان هیات و نه از سوی ورزش و جوانان توجهی نمی‌شود طوری که هنوز ورزشکاران این بخش درگیر مسائل کوچک و پیش پا افتاده هستند و در زمینه هزینه برای اعزام‌ها مشکل داریم و مجبوریم بیشتر هزینه‌‌‌ها را به صورت شخصی پرداخت کنیم.  

حتی مشاهده شده در رقابت‌ها شرکت می‌کنیم و مقام می‌آوریم اما حتی از یک تبریک هم دریغ می‌کنند و با این که لیست ورزشکاران حرفه‌ای را دارند اما هیچ خبری از احوالپرسی نیست و انتظار بیشتری نسبت به این موضو‌ع وجود دارد.

یک مشکل بزرگ دیگری هم که وجود دارد این است که هزینه‌ها خیلی افزایش داشته و ورزشکاری،که به صورت حرفه‌ای ورزش می‌کند هزینه تغذیه،مکان تمرین و مکمل دارد و در کنار آن هزینه تجهیزات مورد نیاز هم است طوری که سال گذشته فقط برای خرید یک زانوبند ۹ میلیون تومان هزینه کردم و این‌ها بخشی از هزینه‌ها است و واقعا هزینه می‌کنیم و در مجموع به طور متوسط یک ورزشکار حرفه‌ای باید ماهیانه ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان هزینه کند که خیلی زیاد است و ورزشکاران خراسان‌جنوبی فقط با دل کار می‌کنند و واقعا صرفی ندارد و خودمن هم باتوجه به هزینه‌های بالا در کنار کمکی که خانواده از من می کند کار هم می‌کنم.

خاورستان: چه درخواستی از مسئولان دارید؟

با توجه به استعدادهای ورزشی که داریم حیف است که این استعدادها هدر برود و انتظار می‌رود مسئولان هیات و ورزش و جوانان حمایت بیشتری از ورزشکاران نخبه داشته باشند این حمایت‌ها حتما نباید مالی باشد گاهی اوقات یک تماس و احوالپرسی می‌تواند انگیزه این افراد را برای آمادگی در این میدان سختی که پیش رو دارند بیشتر کند و این کوچکترین انتظاری است که ورزشکاران از مسئولان دارند. 

در خراسان‌جنوبی هم با توجه به اقلیم منطقه استعداد‌های زیادی در همه رشته‌های ورزشی داریم فقط باید مسئولان و مربی‌ها همکاری بیشتری و نگاه‌ ویژه تری به ورزش بانوان داشته باشند تا این استعدادها کشف شوند و برای مسابقات در سطح‌های مختلف آماده شوند.

خاورستان: با توجه به این که روز دختر را در پیش رو داریم چه توصیه‌ای به دختران هم‌سن و سال خودتان دارید؟‌

سلیمانی: دختران این سرزمین خیلی قدرتمندتر از این حرف‌ها هستند که فعالیت‌هایشان محدود باشد و خیلی بیشتر می‌توانند در زمینه ورزش و در زمینه‌های کاری خیلی پرقدرت‌تر ادامه دهند و یک خانواده را ساپورت کنند.

یک سری محدودیت‌ها برای دختران است اما قدرتی که دختران دارند بالاتر از این حرف‌ها است و امیدواریم که هیچ وقت عقب نکشند و پرقدرت در هر زمینه‌ای که فعالیت دارند به تعالی فکر کنند.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!