حالت تاریک
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی:

طرح پخت‌نان با آرد کامل درخراسان‌جنوبی اجرا می‌شود

طرح پخت‌نان با آرد کامل درخراسان‌جنوبی اجرا می‌شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: طرح پخت نان با آرد کامل در استان اجرا می شود و مشوق هایی هم برای این موضوع لحاظ شده است .

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی جعفری صبح امروز سه‌شنبه در کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان استان گفت: میزان سبوس‌گیری از گندم برای تولید نان آرد کامل باید ۶ درصد باشد تا سبوس آنچنان زیادی از آن گرفته نشود که این آرد موجب بالاترین ارزش تغذیه‌ای برخوردار باشد.

وی با تأکید بر خواص نان کامل برای سلامتی انسان بیان کرد: با توجه به ارزش غذایی فراوانی که سبوس گندم دارد به دنبال آن هستیم که آرد را به میزان کمتری سبوس‌گیری کنیم تا ارزش غذایی نانی که در سفره مردم قرار می‌گیرد، بیشتر شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: بر همین اساس اجرای طرح پخت نان با آرد کامل در استان در دستور کار قرار گرفته و برای کارخانجات آرد و نانوایی‌های که در این طرح همراهی کنند مشوق‌هایی در حوزه قیمت نان و سهمیه آرد در نظر گرفته خواهد شد.

وی بیان کرد: به هر شهرستانی سهمیه‌ای اختصاص داده می‌شود که هر کسی بر اساس اولویت برای مشارکت در اجرای این طرح اعلام تمایل کند نسبت به قرار دادن او در لیست و اعمال مشوق‌ها اقدام خواهیم کرد.

سرپرست معاونت اقتصادی استانداری با اشاره به لزوم فرهنگ‌سازی برای استفاده مردم از نان کامل، تصریح کرد: هرچه سبوس کمتری از آرد گرفته شد رنگ آن تیره‌تر می‌شود، اما نباید رنگ آرد را دلیل بر کیفیت پایین آن پنداشت.

جعفری تأکید کرد: باید این فرهنگ اشتباه در بین مردم اصلاح شود و این باور را در جامعه ایجاد کنیم که نان سبوس‌دار اگرچه رنگ تیره‌تری دارد اما از ارزش غذایی بسیار بالاتری برخوردار است.

انتهای خبر/10

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از