استاندار خراسان جنوبی عنوان کرد:
لزوم بکارگیری ظرفیت فرهنگی و هنری برای توسعه استان
استاندار خراسان جنوبی گفت: استفاده و بکارگیری ظرفیتهای فرهنگی و هنری برای توسعه اقتصادی و اجتماعی استان مورد تأکید است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید محمدرضا هاشمی عصر امروز در دیدار با فعالان فرهنگی و هنری استان گفت: خراسان جنوبی، استانی مستعد در زمینههای مختلف است و یکی از استعدادهایی که در خراسان جنوبی شاهد هستیم وجود شخصیتهای برجسته در حوزه دانشگاهی، علم، فرهنگ و هنر است.
وی افزود: وجود پدران علم و شخصیتهای فرهیخته متعدد به جهت فراهم بودن بسترهای علمی و فرهنگی در این منطقه است.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به جایگاه ویژه فرزندان خراسان جنوبی در کابینه دولت چهاردهم، ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر هم استان خراسان جنوبی در حوزههای فرهنگی و هنری حرف برای گفتن دارد.
هاشمی در ادامه با اشاره به برگزاری جلسات با فعالان حوزه گردشگری و کشاورزی، گفت: ما اعتقاد داریم مسائل فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی به هم گره خورده و به نوعی مثل یک زنجیره به همدیگر وصل هستند لذا استفاده از ظرفیتهای فرهنگی و هنری برای توسعه اقتصادی و اجتماعی استان مورد تأکید است.
وی با اشاره به اینکه توجه به حوزه فرهنگ و هنر، رشد اقتصاد و ایجاد اشتغال جزو اولویتهای ما در خراسان جنوبی است، ادامه داد: خراسان جنوبی در تولید زعفران و زرشک دارای ظرفیتهای بالایی است، اما متأسفانه بخش عمدهای از این محصولات به صورت خامفروشی به خارج از استان ارسال میشود.
استاندار تأکید کرد: باید از ظرفیت هنرمندان استان به درستی استفاده شود و همچنین در حوزه محصولات تولیدی استان در شورای اداری ابلاغ کردیم که تمام محصولات استان باید توسط دستگاههای اجرایی خریداری شود.
هاشمی با اشاره به ظرافت در انجام کارهای هنری در ادامه بر نشاط اجتماعی و ایجاد اشتغال در حوزههای هنری تأکید کرد و افزود: استاندار به تنهایی نمیتواند در این استان تحول ایجاد کند لذا هر فرد باید از دیدگاه خود برای توسعه استان تلاش کند.
وی ادامه داد: ظرفیتها و صنعت گردشگری استان باید به دست توانای هنرمندان در سطح ملی و بینالمللی معرفی شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: درخصوص تکمیل پروژه سالن علامه فرزان هم که یکی از درخواستهای هنرمندان استان است در بودجه سال آینده در دستور کار قرار خواهد گرفت ضمن اینکه از محل اعتبارات ملی هم پیگیری خواهد شد.
گفتنی است، مسکن خبرنگاران، تکمیل خانه مطبوعات، مالیات موسسان فرهنگی و هنری و قرآنی، بیمه هنرمندان، آموزش سواد رسانه و توانمندسازی خبرنگاران، تکمیل زیرساختهای حوزه فرهنگ و هنر از جمله سالن علامه فرزان، انتخاب مشاور فرهنگی و هنری توسط استاندار، پگیری برای گنجاندن روز بیرجند در تقویم ملی، ارائه تسهیلات به چاپخانهها و مطبوعات، کمبود و استیجاری بودن فضای هنرستان هنرهای زیبا، توجه به حوزه انجمن هنرهای نمایشی و ... از جمله مهمترین مواردی بود که اهالی فرهنگ و هنر به آن اشاره و خواستار پیگیری حل موانع آن شدند.
انتهای خبر/10