حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/26 شمسی | 2025/04/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
وزش باد شدید لحظه‌ای در خراسان جنوبی
کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی:

وزش باد شدید لحظه‌ای در خراسان جنوبی

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: وزش باد شدید لحظه‌ای در برخی نقاط خراسان جنوبی باعث کاهش دید افقی خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سمیه لطفی گفت: بر اساس الگوی نقشه‌ها و خروجی مدل‌های پیشیابی برای ۲۴ ساعت آینده، باد شدید لحظه‌ای همراه با گرد و خاک در منطقه قابل پیش بینی است که در برخی نقاط باعث کاهش دید افقی خواهد شد، البته نسبت به روز گذشته شدت کمتری دارد.

وی افزود: برای سه روز آینده افزایش ابر را در برخی ساعات در منطقه خواهیم داشت و در ارتفاعات به خصوص در نیمه غربی استان احتمال وقوع رگبار و رعد و برق وجود دارد.

کارشناس هواشناسی خراسان جنوبی گفت: دمای هوا هم امروز تغییر خاصی نخواهد داشت و از امشب تا روز سه شنبه، روند افزایشی دما را انتظار داریم و هوا گرمتر خواهد شد.

لطفی افزود: در ۲۴ ساعت گذشته ایستگاه باقران حدود ۲ میلیمتر، خوسف، خضری و اسدیه کمتر از یک میلی‌ متر و ایستگاه فتح آباد و فردوس بارش ناچیزی را گزارش کردند.

کارشناس هواشناسی استان عنوان کرد: کمترین دید افقی را ایستگاه بیرجند با هزار و ۲۰۰ متر و بیشترین سرعت وزش باد را ایستگاه غنی آباد بشرویه با ۹۰ کیلومتر بر ساعت ثبت کردند.

صبح امروز سربیشه با ۱۱ درجه سلسیوس خنک‌ترین و روز گذشته بندان با بیشینه دمای ۴۱ درجه سلسیوس گرمترین ایستگاه استان گزارش شدند.

نوسانات دما در مرکز استان هم در شبانه روی که گذشت بین ۱۲ و ۳۱ درجه سلسیوس ثبت شد.

منبع خبر:روابط‌عمومی هواشناسی خراسان جنوبی 

انتهای خبر 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!