حالت تاریک
  • شنبه, 1404/01/30 شمسی | 2025/04/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
پیشگیری از مشکلات اجتماعی اولویت بهزیستی است
معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی:

پیشگیری از مشکلات اجتماعی اولویت بهزیستی است

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی گفت: پیشگیری از مشکلات اجتماعی باید در اولویت قرار گیرد تا بحران‌ها به عرصه سیاسی و امنیتی کشیده نشود.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید حسن موسوی‌چلک صبح امروز در آیین تکریم و معارفه مدیران کل بهزیستی خراسان جنوبی گفت: هدف اصلی سازمان بهزیستی توسعه کیفی و کمی خدمات است و برای دستیابی به این هدف، باید از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود بهره‌برداری شود. وی افزود که سازمان بهزیستی باید به عنوان یک نهاد اجتماعی مهم، توانایی خدمت‌رسانی بهتر به جامعه هدف را داشته باشد.

وی در ادامه تأکید کرد: یکی از اولویت‌های اصلی سازمان بهزیستی، افزایش رضایت خدمت‌گیرندگان است که این هدف با ارتقاء کیفیت خدمات به صورت مؤثر و با رویکرد مدیریتی میسر خواهد شد.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی بر لزوم تدوین یک برنامه ملی در حوزه سلامت اجتماعی تأکید کرد و افزود: چنین برنامه‌ای باید به عنوان نقشه راهی برای ارتقاء سلامتی اجتماعی در کشور عمل کند. 

موسوی‌چلک با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی نباید صرفاً یک سازمان معطوف به حل مشکلات باشد، بلکه باید شرایط زیستی بهتری را برای خدمت‌گیرندگان فراهم کند، افزود: توسعه خدمات پیشگیرانه باید در اولویت قرار گیرد و در این راستا، همکاری و تعامل با سایر نهادها و ارگان‌ها ضروری است تا مردم از خدمات بهزیستی برای بهبود کیفیت زندگی خود بهره‌مند شوند.

وی بیان کرد: مشکلات اقتصادی، به‌ویژه در شرایط کنونی، می‌تواند فشار زیادی به سازمان‌های اجتماعی و قضایی وارد کند و از این رو پیشگیری از این مشکلات یکی از وظایف مهم بهزیستی است.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی تأکید کرد: بسیاری از مسائل اجتماعی اگر از ابتدا پیشگیری شود، کمتر ماهیت سیاسی و امنیتی پیدا خواهند کرد.

موسوی‌چلک در ادامه سخنان خود به اهمیت توجه به نیروی انسانی در سازمان بهزیستی اشاره کرد و گفت: برای ارتقاء کیفیت خدمات، لازم است که کارکنان سازمان تحت حمایت و توجه ویژه قرار گیرند، چرا که رضایت مردم به توانمندی و کیفیت عملکرد کارکنان بستگی دارد.

معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی با اشاره به نقش مهم شرکای اجتماعی بهزیستی، از جمله نهادهای دولتی، قضائی، دانشگاه‌ها و رسانه‌ها، خواستار تعامل سازنده و مؤثر با این گروه‌ها شد و افزود: رسانه‌ها باید از جمله حامیان شفافیت و مطالبه‌گری در سازمان بهزیستی باشند و انتقادات آنها نباید سرکوب شود، بلکه باید به عنوان فرصتی برای بهبود عملکرد سازمان بهره‌برداری گردد.

وی بر اهمیت تکریم بازنشستگان سازمان بهزیستی تأکید کرده و گفت: مسائل و چالش‌های بهزیستی باید در درون سازمان و از طریق مدیریت داخلی حل و فصل شود تا نیازی به انتقال آن به سایر سطوح مدیریتی استان نباشد.

موسوی‌چلک عنوان کرد: بیش از ۹۵ درصد انتصابات جدید بهزیستی در کمیته‌های داخلی سازمان انجام شده است و مدیران بر اساس شاخص‌های شایستگی و بدون توجه به گرایشات سیاسی افراد انتخاب می‌شوند. 

معاون سلامت اجتماعی بهزیستی در مورد تخصیص اعتبارات نیز خاطرنشان کرد: هیچ خللی در این حوزه ایجاد نخواهد شد و تغییرات مدیریتی تأثیری بر این موضوع نخواهد داشت.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!