حالت تاریک
  • جمعه, 1403/11/05 شمسی | 2025/01/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
چراغ قصه‌گویی در خراسان‌جنوبی روشن شد
صبح امروز؛

چراغ قصه‌گویی در خراسان‌جنوبی روشن شد

چراغ مرحله استانی بیست‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در خراسان جنوبی روشن شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مرحله استانی بیست‌ و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در استان صبح امروز با رقابت ۷۴ قصه‌گو در محل سالن اداره کل فنی و حرفه‌ای استان آغاز شد و به مدت دو روز ادامه دارد.

قصه‌گویان با ۷۴ قصه در ۱۰ قالب قصه‌گویی با شعار «راز قصه‌ها، ساز زندگیست» در مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۷ و ۲۸ آذرماه بر روی صحنه می‌روند.

۲۳۳ نفر در بخش حضوری جشنواره ثبت‌نام کرده و دبیرخانه جشنواره حدود ۲۳۴ فیلم قصه‌گویی را دریافت و پس از پایش اولیه این آثار، ۷۴ نفر از سراسر استان برای رقابت در جشنواره استانی راه یافتند.

در بخش سنتی کلاسیک ۹۲ اثر و ۲۴ راه‌یافته استانی، در بخش مدرن و نوآورانه ۱۵ اثر و هفت راه‌یافته استانی، در بخش آیینی سنتی ۲۲ اثر و ۹ راه‌یافته و در بخش مینی‌مال ۵۷ اثر دریافت و ۱۶ نفر راه‌یافته‌اند.

همچنین در بخش دینی نیز ۱۳ اثر و سه راه‌یافته، در بخش قهرمان ملی ۱۱ اثر و چهار راه‌یافته، در بخش علمی ۱۰ اثر و دو راه‌یافته، در بخش ایثار و مقاومت ۱۳ اثر و چهار راه‌یافته، در بخش زبان اشاره دو نفر و در بخش منظوم ۶ اثر دریافت و سه نفر به مرحله استانی راه‌یافته‌اند.

داوری آثار مرحله استانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در خراسان جنوبی  با هدف عمومی‌سازی و مردمی‌سازی فرهنگ قصه و قصه‌گویی توسط سه داور استانی و یک داور از خراسان رضوی انجام می‌شود.

این گزارش حاکی است، اجرای قصه‌ها از ساعت ۹ صبح امروز سه‌شنبه ۲۷ آذرماه و پس از آیین آغازین جشنواره قصه‌گویی در سالن اجتماعات اداره کل فنی و حرفه‌ای استان شروع شده و با داوری قصه‌های راه‌یافته از سوی هئیت داوران متشکل از «فردین مقدوری»، «حسین عباس‌زاده»، «زهرا صیفی»، «سارا امیدوار» و «زهره دادرس‌مقدم» صبح روز پنج‌شنبه ۲۹ ماه آذرماه با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان می دهد.

در نخستین روز، ۴۵ قصه در بخش‌های کلاسیک، مدرن، ایثار و مقاومت، قهرمانان ملی، قصه‌های علمی، قصه‌های دینی، زبان اشاره، منظوم، آیینی و سنتی و قصه‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای در دو نوبت صبح و عصر روایت می‌شود.

همچنین در دومین روز از جشنواره نیز ۱۴ قصه‌گو در بخش‌های کلاسیک، قهرمانان ملی، مدرن، منظوم، قصه‌های علمی، قصه‌های دینی، ایثار و مقاومت با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

 

 انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.