حالت تاریک
  • جمعه, 1403/12/10 شمسی | 2025/02/28 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
۱۸ بقعه متبرکه میزبان جشن مبعث در استان
معاون فرهنگی اوقاف و امورخیریه خراسان‌جنوبی خبر داد:

۱۸ بقعه متبرکه میزبان جشن مبعث در استان

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی گفت: همزمان با عید سعید مبعث، ۱۸ بقعه متبرکه این استان میزبان جشن با شکوه این روز خجسته هستند.

حجت‌الاسلام حسن رحیمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» گفت: آستان مقدس ۱۸ بقعه متبرکه و امامزاده امشب و فردا (سه‌شنبه) آماده حضور مومنان و دوستداران اهل بیت عصمت و طهارت در جشن‌های عید مبعث است.

وی افزود: در مرکز استان و شهرستان نهبندان هر کدام سه بقعه متبرکه و امامزاده، شهرستان‌های طبس، سرایان و خوسف هر کدام دو بقعه و مابقی شهرستان‌ها هر کدام یک بقعه برای اجرای جشن‌های عید مبعث مهیا شده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین در جشن سالروز مبعث ایستگاه‌های صلواتی مقابل امامزاده‌ها، هیات‌های مذهبی استان فعال شده است.

رحیمی بیان کرد: مردم همیشه در صحنه و ولایتمدار استان خراسان جنوبی با در دست داشتن پرچم‌های رنگارنگ و نورافشانی و توزیع شیرینی در حال شادمانی به مناسبت عید سعید مبعث هستند.

وی در پایان گفت: همچنین ده‌ها زوج جوان به میمنت فرارسیدن عید سعید مبعث، زندگی مشترک خود را با طلب خوشبختی از محضر رسول اکرم (ص) جشن خواهندگرفت.

 

انتهای خبر/۱۰

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.