رئیس دانشگاه بیرجند عنوان کرد:
افزایش مشارکت در انتخابات با کارآمدی نظام

رئیس دانشگاه بیرجند گفت: مولفههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش روحیه خودباوری و صداقت مسئولین در قبال مردم است کارآمدی نظام موجب افزایش مشارکت میشود.
دکتر احمد لامعی گیو در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به این نکته اشاره کرد که در بیان اهمیت انتخابات همین بس که انتخابات یکی از ارکان نظامهای دموکراسی و مردم سالاری است.
به گفته وی انتخابات در جامعه اسلامی هم حق است و هم تکلیف و ادای تکلیف از واجبات است.
رئیس دانشگاه بیرجند تاکید کرد: امنیت ملی و افزایش اقتدار نظام وابسته به انتخابات است و انتخابات چهره بارز نظام جمهوری اسلامی و یکی از اصول مترقی و راهبردهای اساسی است که در قانون اساسی جمهوری اسلامی برای مردم برسمیت شناخته شده است.
لامعی خاطر نشان کرد: حضور در انتخابات جلوه عینی مشارکت سیاسی است و مشارکت سیاسی میزان الحراره مشروعیت سیاسی است و مشروعیت سیاسی بالا موجب استمرار و دوام کشور و نظام است.
به گفته وی شاید بتوان حق را استیفا نکرد ولی به تکلیف باید حتما عمل کرد.
وی در خصوص اهمیت مشارکت در انتخابات مجلس دوازدهم نیز گفت: با توجه به تحولات منطقهای و بین المللی و نقش بی بدیل ایران در این تحولات حضور گسترده مردم در انتخابات موجب تقویت اقتدار نظام در سطح منطقهای و بینالمللی شده و موجبات خنثیشدن توطئههای دشمنان انقلاب و تقویت روحیه جبهه مقاومت میشود.
وی ادامه داد: مولفههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات تقویت سرمایه اجتماعی و افزایش روحیه خودباوری و صداقت مسئولین در قبال مردم است کارآمدی نظام موجب افزایش مشارکت میشود.
به گفته وی شفافیت عملکردها و صداقت با مردم موجب حمایت مردم از نظام و آمادگی برای دفاع از آن با حضور در انتخابات می گردد.
وی تصریح کرد: اجرای برنامههای عملیاتی و جهادی در جهت رفع گرفتاریهای مردم و اینکه مردم مسئولین را از خود بدانند و هم سطح خود تلقی کنند و اینکه مطمئن شوند که همان امکانات و تسهیلاتی که برای آقازادهها و فرزندان مسئولین است برای آنان هم وجود دارد موجب افزایش حضور میشود.
رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: تبیین دستاوردهای مختلف سیاسی، اجتماعی، فرهنگی اقتصادی و علمی و.. در سطح ملی و بینالمللی آنها را به آینده امیدوار میکند و پای کار نظام نگه میدارد.
به گفته لامعی مجلس نهاد تخصصی قانونگذاری است بنابراین از جهت تکثر موضوعات قانونگذاری و هم از نظر اینکه یک نهاد دموکراتیک است باید در برگیرنده سلایق و خطوط متنوع فکری سياسی باشد منتهی حرکت این سلایق متنوع باید بر محور قانون اساسی و آئین نامه داخلی مجلس باشد.
وی ادامه داد: مجلس متکثر مجلسی قوی خواهد بود چون از جوانب مختلف به لوایح و طرحها نظر می کند و قوانین محکم و همه جانبهای تصویب میکند مجلس با گرایشها و دیدگاههای مختلف حکایت از بن مایه های دمکراتيک نظام دارد و موجب جذب حداکثری و دفع حداقلی می گردد.
به گفته وی جهاد تبیین یکی از راهبردهای حفظ نظام است و از همین رو ست که رهبر معظم انقلاب بر آن تاکید زیادی میکنند. وی اظهار کرد: دشمن همواره در صدد است که نظام جمهوری اسلامی ایران را نظامی ناکارآمد و ناتوان در اداره امور کشور نشان دهد و زمینه قیام و اغتشاش را فراهم کند جهاد تبیین در جهت خنثی نمودن توطئههای دشمن طراحی شده است چرا که می تواند موجبات دوری مردم از نظام را سبب شود و از جمله کاهش مشارکت در انتخابات را در پی داشته باشد.
به گفته وی هر چه دستاوردها و توانمندیهای انقلاب اسلامی بیشتر به رخ دشمنان کشیده شود و از طرفی مردم از این ظرفیتها و توانمندیها آگاه شوند زمینه تحقق حکمرانی مطلوب بیشتر فراهم میشود.
لینک کوتاه خبر
برچسبها
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!