حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/10/03 شمسی | 2024/12/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟

حذف بیمارستان شهید رحیمی بیرجند اشتباه‌ترین راه‌حل است

حذف بیمارستان شهید رحیمی بیرجند اشتباه‌ترین راه‌حل است

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی گفت: حذف بیمارستان تأمین اجتماعی شهید رحیمی بیرجند، ساده‌ترین، اما اشتباه‌ترین راه‌حل، در خدمت‌رسانی به بیمه‌شدگان این بیمه است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، حسن هاشمی در برنامه میز خبر صدا و سیمای استان در خصوص ادغام بیمارستان شهید رحیمی بیرجند با بیمارستان میلاد گفت: نباید بیمارستان شهید رحیمی بیرجند به پلی‌کلینیک تبدیل می‌شد و هم اکنون نیز می‌توان این مجموعه را به بیمارستان تخصصی زنان و زایمان مبدل کرد.

وی افزود: بیمارستان شهید رحیمی در نگاه مردم مجموعه‌ای موفق است که جامعه تحت پوشش تأمین اجتماعی از وجود آن رضایت داشتند.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه نباید ضعف مدیریت‌ها منجر به تعطیل کردن بیمارستان شود، تصریح کرد: با ملکی شدن بیمارستان میلاد، قسمتی از مشکلات حل شده است، اما نمی‌تواند نیاز استان را کاملاً مرتفع کند و قطعاً نیازمند بیمارستان شهید رحیمی هستیم و با اجرای قوانین مربوط به جوانی جمعیت، جمعیت تأمین اجتماعی در استان افزوده خواهد شد و نیازمند مجموعه درمانی برای آنها هستیم.

نماینده مردم شهرستان‌های بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس شورای اسلامی، حذف بیمارستان شهید رحیمی را ساده‌ترین، اما اشتباه‌ترین راه‌حل برای مسائل مطرح شده دانست و گفت: مجمع نمایندگان استان کاملا موافق ملکی شدن بیمارستان میلاد بیرجند است و در مجلس نیز به این مسئله اشاره کرده‌ام.

هاشمی افزود: در بیرجند نباید بیمارستان به صورت هیئت امنایی باشد و ملکی شدن بیمارستان میلاد، تصمیم درستی بوده است، اما کافی نیست و در دوره ای، آمار نشان می‌دهد که ضریب اشغال هر ۲ بیمارستان بالا بوده و باید به دوران قبل از حذف بیمارستان شهید رحیمی برگشت.

وی با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس پاسخگوی مردم هستند، گفت: اقدامات انجام شده در خصوص بیمارستان خلاف برخی از قوانین است و باید به صورت قانونی و منطقی عمل شود؛ هزینه‌های کلانی در بیمارستان شهید رحیمی شده است که باید از آن استفاده شده و نباید رها شود.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه برای مادران باردار، کنترل در بیمارستان میلاد به دلیل بعد مسافت مشکل است ادامه داد: یکی از پیشنهادات مطرح شده برای بیمارستان شهید رحیمی این است که می‌توان آن را به صورت تخصصی باز تعریف و این بیمارستان را به بیمارستان تخصصی زنان و زایمان تبدیل کرد.

هاشمی، سهولت و دسترسی به بیمارستان و استفاده از امکانات موجود را از جمله مزایای تبدیل مرکز شهید رحیمی به بیماستان دانست و گفت: زمانی که می‌خواهیم برای کارگران تصمیم‌گیری کنیم، باید شرایط او را کاملا بسنجیم و در بیمارستان میلاد نمی‌توان به طور کامل خدمات را ارائه داد و باید امکانات تأمین اجتماعی را برای ضعیف‌ترین کارگر هم در نظر گرفت.

وی افزود: پیگیری در خصوص مسائل مطرح شده بیمارستان‌های تأمین اجتماعی در استان ضعیف بوده است و جای کار بیشتری دارد.

رئیس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی با بیان اینکه نباید تصمیمات خراسان جنوبی را مانند تصمیمات دیگر استان‌ها دانست و گفت: اظهاراتی که مطرح می‌شود مبنی بر اینکه در استان نمی‌تواند دو بیمارستان تأمین اجتماعی وجود داشته باشد درست نیست و با قانون مغایرت دارد.

هاشمی افزود: نمایندگان استان از تبدیل و تعطیلی با خبر نبوده‌اند و در استان اطلاعی به نمایندگان داده نشده است که جای گلایه دارد؛ هم اکنون نیز از تأمین اجتماعی می‌خواهم که مکاتبه با سازمان تأمین اجتماعی کشور در خصوص تبدیل بیمارستان شهید رحیمی به بیمارستان تخصصی زنان و زایمان را انجام دهند و نماینده مجلس نیز پیگیر آن خواهد شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی خراسان جنوبی نیز در این برنامه گفت: نمایندگان استان چرا قبل از پیگیری کشوری به صورت استانی تعامل نداشته‌اند؟

سبحانی در ادامه افزود: تلاش زیادی از سوی مدیران استانی نیز برای جلوگیری از تبدیل بیمارستان شهید رحیمی به پلی کلینیک صورت گرفته است، اما به نتیجه نرسیده است. 

وی با بیان اینکه از سوی تأمین اجتماعی خراسان جنوبی پیشنهاد تبدیل بیمارستان شهید رحیمی به بیمارستان تخصصی زنان و زایمان داده شده است بیان کرد: موکول کردن تبدیل بیمارستان به پلی‌کلینیک به بعد از انتخابات، از سوی سازمان تأمین اجتماعی کشور مورد پذیرش قرار نگرفت.

 انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از