حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/01/24 شمسی | 2025/04/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
خراسان‌جنوبی به میانه جدول نرخ تورم کشور رسید
استاندار خراسان جنوبی:

خراسان‌جنوبی به میانه جدول نرخ تورم کشور رسید

استاندار خراسان جنوبی گفت: این استان با کاهش چهار پله‌ای در نرخ تورم به میانه جدول کشور صعود کرده که موفقیت قابل توجهی در کنترل تورم است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، سید محمدرضا هاشمی از کاهش چشمگیر نرخ تورم و بیکاری در استان در ماه‌های پایانی سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این امر به عنوان یک دستاورد مهم اقتصادی در خراسان جنوبی نشان‌دهنده بهبود وضعیت اقتصادی مردم است.

وی افزود: نرخ تورم ۱۲ماه منتهی به اسفندماه ۱۴۰۳ در استان به ۳۲.۶ درصد رسید که این رقم نسبت به بهمن ماه چهار پله و نسبت به دی ماه هفت پله بهبود را نشان می‌دهد چرا که این تغییرات نشان‌دهنده پیشرفت قابل توجه در کنترل تورم و بهبود وضعیت اقتصادی استان بوده، به‌طوری‌که خراسان جنوبی از صدر جدول نرخ تورم کشور به میانه جدول تغییر وضعیت داده است.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: نرخ تورم شهری استان ۳۳.۷ درصد و نرخ تورم روستایی نیز ۲۹.۱ درصد اعلام شده است.

هاشمی عنوان کرد: استان در بخش روستایی با کسب رتبه ۲۶ کشوری در انتهای جدول قرار دارد که این امر نشان‌دهنده موفقیت در کنترل نرخ تورم در مناطق روستایی است، در حالی که وضعیت تورم در بخش شهری استان به‌طور چشمگیری در سطحی نزدیک به میانگین کشوری قرار دارد که نشان‌دهنده بهبود شرایط اقتصادی و توازن در روند تورم شهری استان است.

وی در ادامه به کاهش نرخ بیکاری در استان اشاره کرد و افزود: بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، نرخ بیکاری استان خراسان جنوبی در زمستان ۱۴۰۳ به ۴.۶ درصد رسید که این رقم پس از استان‌های تهران و یزد، سومین استانی است که کمترین نرخ بیکاری در کشور رابه خود اختصاص داده که نشان‌دهنده کاهش چشمگیر نرخ بیکاری و رشد مثبت بازار کار استان است.

هاشمی در تحلیل نرخ مشارکت اقتصادی استان نیز گفت: نرخ مشارکت اقتصادی استان در این مقطع زمانی به ۳۸.۱ درصد رسیده که در مقایسه با میانگین کشوری، شرایط مطلوبی را نشان می‌دهد و این روند مثبت را باید در آینده نیز ادامه داد.

وی با تأکید بر اهمیت آمار دقیق و به‌هنگام در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی استان گفت: مرکز آمار ایران و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به عنوان منابع اصلی داده‌های اقتصادی، نقش مهمی در ارائه آمار دقیق و به‌هنگام دارند.

استاندار خراسان جنوبی اضافه کرد: طرح نیروی کار در استان با هدف شناخت ساختار و وضعیت جاری نیروی کار در حال اجراست که نتایج آن به‌طور مستمر و فصلی در اختیار مسئولان قرار می‌گیرد تا روند تحولات بازار کار و نیروی انسانی استان به‌طور مؤثرتر دنبال شود.

وی در خاتمه از عملکرد تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی، مردم و اصحاب رسانه در راستای تحقق این دستاوردها، قدردانی کرد و این موفقیت را نتیجه تلاش جمعی و همدلی همه بخش‌های استان ذکر کرد.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!