حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/12 شمسی | 2025/04/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
مناطق گردشگری شهرستان طبس در قرق گردشگران
در ایام نوروز انجام شد؛

مناطق گردشگری شهرستان طبس در قرق گردشگران

رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: تا نهم فرودین ماه امسال حدود ۷۸۰ هزار نفر از جاذبه‌های طبیعی، تاریخی و مذهبی این شهرستان بازدید کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمد عرب صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: طبس یکی از شهرستان‌های زیبای استان خراسان جنوبی و شرق کشور با جاذبه‌های متعدد و متنوع در حوزه‌های مختلف گردشگری است که آثار ثبت جهانی را در خود جای داده است. 

وی افزود: کاروانسرهای جهانی چهل پایه و خان، ژئو پارک طبس بعنوان سومین ژئو پارک جهانی کشور و اصفهک بعنوان دومین روستای جهانی گردشگری کشور آثار جهانی این شهرستان زیبا هستند.

رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس ادامه داد: تا پایان نهمین روز از سال جاری، ۷۷۸ هزار و ۸۶۵ نفر از جهان شهر طبس، چهارمین شهر زیارتی ایران ، دیار کویرهای رویایی و بهشت طبیعت ایران بازدید کرده‌اند. 

عرب عنوان کرد: آب و هوای مطبوع و تنوع جاذبه های گردشگری در کنار وجود زیرساخت‌های اولیه مانند فرودگاه و راه آهن و سیستم حمل و نقل مناسب، باعث ورود جمع کثیری از گردشگران از نقاط مختلف کشور به طبس شده است.

وی افزود: بیشترین بازدید کنندگان مربوط به گردشگری مذهبی و آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم علیه السلام و سایر بقاع متبرکه بوده و بعد از آن باغ گلشن و جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و نمایشگاه‌ها و بازارچه‌های نوروزی شهرستان بیشترین بازدیدکننده را داشته‌اند.

به گفته وی؛ از زمان آغاز سفرهای نوروزی تا نهم فروردین ماه در مجموع ۳۸۱ هزار و ۳۱۳ نفر حداقل یک شب در شهرستان اقامت داشته‌اند که از این تعداد، ۷۳ هزار و ۹۲۱ نفر در اقامتگاه‌های رسمی (هتل،مجتمع‌های گردشگری، اقامتگاه‌های بوم‌گردی،خانه مسافرها، زائرسراها، مناطق نمونه گردشگری، مجتمع‌های بین راهی و ... ) و ۲۹۸ هزار و ۴۸۸ نفر در اقامتگاه‌های غیر رسمی( مهمانسراهای ادارات، مدارس، خانه‌های استیجاری، کمپ‌های شهرداری و بوستان‌ها، اطراف میدان آستان مبارک حسین بن موسی الکاظم علیه السلام و ۸ هزار و ۹۰۴ نفر در اقامتگاه‌های اضطراری (هیات مذهبی و مساجد، راهدارخانه‌ها، پایگاه‌های امداد و نجات، سوله‌های ورزشی و ... اسکان داده شده‌اند.

رئیس اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس در پایان گفت: در همین مدت ۱۰۵ مورد بازدید نظارتی از فعالیت‌های مختلف ستاد سفر شهرستان از جمله تاسیسات گردشگری، بازارچه‌ها، اصناف، مراکز درمانی و امدادی و ... ثبت شده که ۱۴ مورد اخطار دریافت کرده‌اند.


انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!