حالت تاریک
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟

یادی از نقش‌آفرینی شهید «رحیمی» در تسخیر لانه‌جاسوسی

یادی از نقش‌آفرینی شهید «رحیمی» در تسخیر لانه‌جاسوسی

شهید «سید احمد رحیمی» از جمله بچه‌های حاضر در تسخیر لانه جاسوسی بود که همه از او بـه نیکی یـاد می‌کنند و در سال 62 در عملیات والفجر به شهادت رسید.

به گزارش خاورستان، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در تهران به دست دانشجویان پیرو خط امام در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، حماسه عظیمی بود که به انقلاب دوم شهرت یافت. این حماسه از یک‌سو باعث شکست ابهت پوشالیِ شیطان بزرگ و ذلتش گردید و از سوی دیگر با افشا و انتشار اسناد لانه جاسوسی، آبروریزی و فضاحتِ بی‌سابقه‌ای در جهان برای آمریکای جهانخوار و جنایتکار رقم زد. حدود ۴۰۰ دانشجوی دختر و پسر با عنوان «دانشجویان مسلمان پیرو خط امام» در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی و وقایع بعد از آن مانند حفاظت از لانه جاسوسی و گروگان‌ها، ترجمه اسناد به‌دست آمده و... مشارکت داشتند که بعدها بالغ بر ۳۰ نفر از آنان در جریان هشت سال دفاع مقدس و حوادث دیگر به شهادت رسیدند.

در سالگرد یوم الله ۱۳ آبان یادی می‌نماییم از این شهید نخبه که همراه با سایر دانشجویان پیرو خط امام(ره) در ماجرای تسخیر لانه جاسوسی کمر آمریکا را شکستند.

دکتر «سید احمد رحیمی» در سال ۱۳۳۸ در شهر بیرجند در خانواده‌ای مذهبی دیده به جهان گشود و در آغاز کودکی روانه مکتب خانه شد و قرآن را فرا گرفت. تحصیلات ابتدایی را در دبستان حکیم نزاری، راهنمایی را در مدرسه راهنمایی شهید مطهری و دبیرستان را در دبیرستان طالقانی بیرجند به اتمام رساند و در سال ۱۳۵۶ پس از شرکت در آزمون سراسری در دانشکده پزشکی تهران پذیرفته شد و مشغول تحصیل شد.

وی که از همان دوران مدرسه انشاءهای سیاسی می‌نوشت در دوران دانشگاه دانشجوی پیرو خط امام نام گرفت چرا که در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ با همکاری دیگر دانشجویان سفارت آمریکا که تبدیل به لانه جاسوسی شده بود را فتح کرد تا استعمار جایی در سرزمین انقلابی ایران نداشته باشد.

شهید سید احمد رحیمی در دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران تحصیل نمود. فرماندهي سپاه پاسداران بیرجند، عضويت در شوراي سپاه منطقه ۴ خراسان و سرپرستي واحد اطلاعات از جمله سوابق وی است.

پایبندی شهید رحیمی به مبانی اسلام و دلسوزی‌اش نسبت به محرومین موجب شد تا فعالیت مذهبی - سیاسی را از همان دوران دبیرستان آغاز و اولین مبارزه علنی ایشان در مسجد آیت‌الله آیتی بیرجند اتفاق افتاد، ایشان پس از پایان نماز مغرب و عشا طی سخنرانی مهیجی از وزیر دربار وقت «‌اسد الله علم» به سختی انتقاد کرد و کسانی را که به ظاهر همراه با انقلابیون و در باطن جیره‌خوار دستگاه علم بودند مورد خطاب قرار داد و گفت: مردم برای افرادی که گندم‌های اسدالله علم در منازلشان انبار شده ارزشی قائل نیستند، این حرکت باعث شد که مأمورین ساواک وی را دستگیر کنند اما با هوشیاری از زندان رهایی یافت و از آن پس نامش در صحیفه یاران امام ثبت شد.

شهید رحیمی در کنار فعالیت‌های سیاسی برای دانشجویان کلاس‌هایی با محوریت دین و اخلاق برگزار می‌کرد و در همان زمان دانشجویی، با دختری از بستگانش پیمان مقدس ازدواج بست که ثمره این پیوند یعنی دختری به نام سمیه به زندگی آنان رنگی دیگر بخشد و کانون زندگیش را گرم‌تر از قبل کرد.

سال ۶۱ به همراه خانواده به خوزستان مهاجرت کرد تا بتواند به‌صورت مداوم در جبهه‌ها شرکت کند در اواخر همان سال بر اثر اصابت ترکش به پای چپش مجروح شد و پس از بهبودی نسبی در عملیات والفجر یک در سال ۱۳۶۲ حماسه‌ساز شد و در حال حمل مجروحین و شهدا بار دیگر زخمی شد، اما با همان حال، آرپی‌جی یکی از رزمندگان را بر دوش نهاد و بر بلندای خاکریز ایستاد و چندین تانک دشمن را منهدم کرد که با اصابت گلوله‌های تانک هنگام اذان ظهر،‌ جبهه شرهانی شاهد عروج پرستویی بود که جام وصل را سرکشید، پیکر مطهرش پس از ۲۵ روز در بوستان شهدای بیرجند آرمید.

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از