معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی:
نان با کیفیت به سلامت عمومی کمک میکنند
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: با پخت نان کامل به ارتقاء سطح سلامت عمومی کمک می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، مهدی جعفری در کمیته پیگیری و پیاده سازی تولید آرد و نان کامل گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های ملی تأمین آرد کامل( بدون سبوس گیری) و پخت و توزیع نان کامل، جلسات متعدد و هماهنگی هایی در قالب کارگروه آرد و نان کامل در استان برگزار شد.
وی با تأکید بر اینکه با پخت نان کامل به ارتقاء سطح سلامت عمومی کمک می شود، تصریح کرد: این طرح بزرگ و مؤثر در تأمین امنیت غذایی با مشارکت تعدادی از نانوایی های منتخب که دارای شرایط مناسب برای پخت کامل می باشند، در استان اجرا خواهد شد.
جعفری عنوان کرد: در حال حاضر آرد کامل از سایر استان ها تأمین خواهد شد ولیکن براساس هماهنگی های به عمل آمده یکی از کارخانجات خراسان جنوبی به تولید آرد کامل اقدام خواهد کرد.
معاون اقتصادی استاندار در خصوص وضعیت گندم و آرد مصرفی استان هم گفت: براساس برآوردهای جمعیتی در سال ۱۴۰۰ در حال حاضر بیش از ۷ هزار و ۸۰۰ تن آرد مورد نیاز استان براساس مصوبات کشوری تأمین می شود.
جعفری ادامه داد: از ابتدای اجرای طرح مدیریت هوشمند یارانه آرد و نان در بهمن ماه ۱۴۰۱ با پیگیری دستگاه های متولی ۵۵۰ تن به سهمیه آرد استان اضافه شده که ماهانه و بر اساس جمعیت بین نانوایی های شهرستان ها توزیع می شود.
وی متذکر شد: تعیین سرانه و تخصیص آرد بخش روستایی و عشایری در قالب سهمیه کل هر شهرستان در کارگروه آرد و نان شهرستان با مسئولیت فرمانداران انجام می شود.
به گفته وی؛ درصورتی که با توجه به ضوابط سامانه نانی نو نانوایی با کسر سهمیه مواجه شود، در کارگروه شهرستانی و استانی پایش آرد و نان، نسبت به بازتوزیع سهمیه کسر شده بین سایر نانوایی ها اقدام می شود.
انتهای خبر/