حالت تاریک
  • شنبه, 1404/06/22 شمسی | 2025/09/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
اجرای ۲۴۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس خراسان‌جنوبی
مدیرکل حفظ آثار خراسان‌جنوبی عنوان کرد:

اجرای ۲۴۰۰ برنامه در هفته دفاع مقدس خراسان‌جنوبی

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان‌جنوبی با بیان اینکه ۲۴۰۰ برنامه‌ فرهنگی و اجتماعی در هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی اجرا می شود،گفت: محور اصلی برنامه‌ها حضور فعال مردم، روایتگری ارزش‌های دفاع مقدس است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مراسم آغاز هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی ظهر امروز با محوریت شهدا، رزمندگان و ایثارگران با مشارکت گسترده اقشار مختلف مردم، دستگاه‌های اجرایی و رسانه‌ها برگزار شد

غلامرضا فلاحی، مدیرکل حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس استان، با اشاره به نزدیک شدن هفته دفاع مقدس عنوان کرد: برنامه‌های گسترده‌ای با هدف تبیین دستاوردها و ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت روحیه ایثار و مقاومت در جامعه برگزار می‌شود.

به گفته وی، نسل جوان با مشارکت در این برنامه‌ها با پیام ایثار، وحدت و پیروزی‌های رزمندگان آشنا خواهند شد.

وی افزود: این برنامه‌ها شامل فضاسازی شهری، مسابقات ورزشی، برنامه‌های هنری و نمایشگاهی و نصب تابلوها و نامگذاری ساختمان‌ها به نام شهدای شاخص است و از تجربیات پیشکسوتان و کارشناسان دفاع مقدس نیز استفاده می‌شود.

۲۴۰۰ برنامه شاخص با محوریت یاد شهدای اقتدار

سرهنگ پاسدار رضا هزاری، معاون هماهنگ‌کننده سپاه انصار الرضا(ع)، از برگزاری بیش از ۲۴۰۰ برنامه شاخص در سطح استان خبر داد که شامل نمایشگاه، سرود، روایتگری، پروژه‌های اشتغال‌زایی و خدمات معیشتی می‌شود.

 وی تأکید کرد: نامگذاری پروژه‌های عمرانی و اقتصادی به نام شهدای شاخص، از جمله سردار کاظمی، از محورهای مهم امسال است.

علیرضا آیینه‌دار، مدیرکل صدا و سیمای خراسان جنوبی، اعلام کرد: با تولید ۱۷۷ برنامه تلویزیونی، ۳۰ ساعت برنامه رادیویی و ۴۵ گزارش خبری در فضای مجازی، هفته دفاع مقدس به طور گسترده پوشش داده می‌شود تا فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت به جامعه منتقل شود.

زنگ مهر با محوریت شهدا و برنامه‌های مدارس و دانشگاه‌ها

ناهید رحیمی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران، و مهدی مرتضوی، مدیرکل آموزش و پرورش، از اجرای برنامه‌هایی شامل نواختن زنگ مهر با محوریت شهدا، مسابقات ورزشی، اردوهای آموزشی و نمایشگاه‌های مدرسه‌ای خبر دادند. همچنین، تمثال شهدای شاخص در بیش از ۲ هزار مدرسه نصب شده و برخی مدارس به نام شهدای اقتدار نامگذاری شده‌اند.

 محوریت مردم در هفته دفاع مقدس

سید محمدرضا هاشمی، استاندار خراسان جنوبی، تأکید کرد: برنامه‌های هفته دفاع مقدس نباید صرفاً جنبه دولتی داشته باشد و حضور فعال مردم، روایتگری و تجلیل از ایثارگران باید محور اصلی برنامه‌ها باشد.

 وی افزود: تبیین شخصیت شهدایی همچون شهید کاظمی و دیگر شهدای شاخص، وظیفه همه ماست تا فرهنگ ایثار و شهادت در نسل‌های جدید حفظ و منتقل شود.

هفته دفاع مقدس در خراسان جنوبی با همکاری دستگاه‌های مختلف، مشارکت دانش‌آموزان، دانشجویان، هنرمندان و خانواده‌های شهدا و جانبازان برگزار می‌شود تا یاد و نام شهدای اقتدار ملی و ایثارگران همواره در جامعه زنده نگه داشته شود و روحیه ملی و انسجام اجتماعی تقویت گردد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!