حالت تاریک
  • شنبه, 1403/11/06 شمسی | 2025/01/25 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
بسته سرمایه‌گذاری معدنی استان تدوین شد
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی

بسته سرمایه‌گذاری معدنی استان تدوین شد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: بسته سرمایه‌گذاری معدنی را تدوین و معرفی کردیم تا سرمایه‌گذاران ذخیره کافی برای فعالیت تا ۱۰ تا ۲۰ سال آینده داشته باشند.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، احمد آریافر صبح امروز در شورای معادن استان با اشاره به پایش وضعیت معادن استان، گفت: از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۱ در استان ۳۹۰ پروانه اکتشاف معدن صادر شده که نه تمدید و نه ابطال شده و معطل مانده است

وی ادامه داد: همچنین تعداد زیادی از معادن پروانه بهره‌برداری گرفته شده بود که بیش از ۹ سال از تاریخ اعتبار آن گذشته بود اما هیچ اقدامی انجام نشده است لذا در حال ابطال پروانه این معادن هستیم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی افزود: همچنین تعداد زیادی جواز تاسیس برای فرآوری معدنی در استان اخذ شده اما هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

۳۰۰ میلیارد تومان حقوق دولتی معادن استان معوق مانده است

آریافر با اشاره به اینکه اگر استان خراسان جنوبی بخواهد توسعه یابد بر اساس اسناد بالادستی مبنای آن معادن و سرمایه‌گذاری در این زمینه است، تصریح کرد: از سال ۹۲ تاکنون حقوق دولتی معادن است به میزان ۳۰۰ میلیارد تومان معوق مانده است.

وی با اشاره به اینکه ۳۹۱ پروانه معدنی در استان را ابطال و تعیین تکلیف شد، ادامه داد: بزرگترین مزایده معدنی برای ۱۳۰ پروانه معدنی استان تا آخر امسال برگزار خواهد شد تا تحرکی در این حوزه اتفاق بیفتد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال گذشته ۴۴ پروانه بهره‌برداری معدن با ۳۵ میلیون تن ذخیره صادر شده که برخی به دلیل میزان ذخیره پایین قابلیت استخراج ندارد، گفت: بسته سرمایه‌گذاری معدنی با مساحت ۲۵۰کیلومترمربع را تدوین و معرفی کردیم تا سرمایه‌گذاران ذخیره کافی برای فعالیت تا ۱۰ تا ۲۰ سال آینده داشته باشند.

وی با بیان اینکه در هشت ماهه امسال ۲۵ پروانه بهره‌برداری معدن صادر و برای ۲۵۷ نفر اشتغال فراهم شده است، افزود: در این مدت ۲۱ گواهی کشف و ۹۶ پروانه اکتشاف با پیش‌بینی اشتغال برای ۴۸۱ نفر صادر شده است.

آریافر ادامه داد: در حال حاضر ۷۰۰ پروانه اکتشاف معدن در استان داریم که ۳۹۱ مورد تعیین تکلیف شده و به مزایده گذاشته خواهد شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: در مجموع ۸۱۸ پروانه بهره‌برداری معدن در ۶ گروه اعلامی وزارت داریم که ۲۲۱ معدن غیرفعال معادل ۲۷ درصد معادن استان نیارمند احیاء است.

وی بر اشاره به ضرورت در نظر گرفتن پایانه حمل بار ریلی معدنی در مسیر راه آهن استان، یادآور شد: ضعف تکنولوژی و فرسودگی ماشین‌آلات در حوزه معادن استان مواجه هستیم.

 

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.