حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/11/18 شمسی | 2025/02/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
سرافرازی پرچم ایران و انقلاب به برکت خون شهدا است
فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی:

سرافرازی پرچم ایران و انقلاب به برکت خون شهدا است

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی گفت: امروز اگر پرچم ایران و انقلاب بالاست، به برکت خون شهدا است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سردار محمدرضا مهدوی در مجمع بسیجیان شهرستان قاینات گفت: یکی از شاخص ها و تمایزات انقلاب اسلامی، نقش و حضور مردم در تمام صحنه های انقلاب و کشور است.

وی با اشاره به اهمیت مردمی بودن انقلاب اسلامی افزود: یکی از عوامل شکست یا انحراف انقلاب‌ها در کشورهای مختلف، نبود حضور مردم است. اما انقلاب اسلامی ایران با تکیه بر دو موضوع محوری، یعنی رهبری امام خمینی (ره) و حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و همچنین حضور مردم، از گردنه‌های سخت عبور کرده است.

نقش مردم در انقلاب و دفاع مقدس

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) نقش مردم را در انقلاب اسلامی تعیین‌کننده دانست و تصریح کرد: در دهه فجر ۱۳۵۷، فرمان‌های امام خمینی (ره) با حضور و همراهی مردم اجرایی شد.

به گفته وی، در دوران دفاع مقدس، این مردم بودند که مقاومت کردند و اجازه ندادند حتی یک وجب از خاک ایران جدا شود.

وی با اشاره به حوادث سال‌های اخیر عنوان کرد: در کودتاها و اغتشاشات نیز حضور مردم همیشه تعیین‌کننده بوده است. در وقایع ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۱ مردم به صحنه آمدند و نقش خود را ایفا کردند.

سردار مهدوی تأکید کرد: مردم همواره به وظیفه خود عمل کرده‌اند و این مسئولان هستند که باید خدمتگزار این ملت باشند.

وی انقلاب اسلامی را «انفجار نور» توصیف کرد و افزود: نور انقلاب در سراسر دنیا دیده می‌شود و ایران اسلامی توانسته است در برابر دو بلوک غرب و شرق ایستادگی کرده و مانع سلطه‌گری شود.

 

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) با تأکید بر اینکه بسیج یک نهاد مردمی است، بیان داشت: ما باید از ظرفیت مردم در عرصه‌های مختلف همچون اقتصاد، فرهنگ، سلامت، پژوهش، جهاد علمی و آموزش استفاده کنیم؛ همان‌طور که در عرصه‌های دفاعی و امنیتی از این ظرفیت‌ها بهره برده‌ایم.

وی از کارگروه‌های مجمع عالی بسیج خواست تا با شناسایی استعدادهای نهفته و بهره‌گیری از نظرات مختلف در هیات‌های اندیشه‌ورز، ظرفیت‌های بالقوه را به میدان آورند.

سردار مهدوی با اشاره به نقش بسیج در کمک به دستگاه‌های اجرایی تصریح کرد: بسیج به‌دنبال تصدی‌گری نیست، بلکه تسهیل‌گر است.

وی عنوان کرد: هدف بسیج این نیست که جای دستگاه‌های اجرایی کار کند، بلکه می‌خواهد کمک کند تا این دستگاه‌ها وظایف خود را به درستی انجام دهند.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی دارای ساختار، امکانات و نیرو هستند، اما برخی وظایف به‌درستی انجام نمی‌شود»، تأکید کرد: باید کمک کرد تا امید به مردم بازگردد و دستگاه‌ها اصلاح شوند.

لزوم مقابله با جنگ ترکیبی دشمن

فرمانده سپاه انصارالرضا (ع) با اشاره به جنگ ترکیبی دشمن علیه ایران گفت: امروز یک جنگ ترکیبی تمام‌عیار بر ما تحمیل شده است و دشمن به همه عرصه‌ها ورود کرده است. وظیفه بسیج این است که با این هجمه مقابله کرده و دشمن را به شکست بکشاند.

وی در پایان از کارگروه‌های بسیج خواست تا آسیب‌شناسی دقیقی انجام داده، طرح‌ها و برنامه‌های مؤثر ارائه دهند و نقش مؤثری در مقابله با تهدیدات دشمن ایفا کنند.

انتهای خبر

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.