استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد؛
لزوم حمایت از تقویت زیرساختهای انتخابات در خراسانجنوبی
استاندار خراسان جنوبی گفت: در حوزه نرمافزاری و سختافزاری حین انجام کار و تقویت زیرساختهای انتخابات نیاز به توجه و حمایت بیشتر وزارت کشور داریم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، جواد قناعت روز یکشنبه در نشست ستاد انتخابات استان که با حضور معاون سیاسی وزیر و رئیس ستاد انتخابات کشور برگزار شد، اظهار کرد: حمایت وزارت کشور به تقویت زیرساختها در این استان کمک خواهد کرد.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به راهبردهای سلامت، امنیت، مشارکت و رقابت مورد تاکید رهبر معظم انقلاب برای انتخابات گفت: راهبرد مشارکت و رقابت انتخاباتی شامل سه ضلع حاکمیت، نخبگان سیاسی و مردم است اما بحث سلامت و امنیت تنها در حیطه حاکمیت و دولت باید تامین شود.
قناعت با بیان اینکه اشراف کامل امنیتی در استان وجود دارد، افزود: بیشترین مرز مشترک را با کشور افغانستان داریم اما از امنیت پایدار برخورداریم و مشکل و دغدغهای هم در این زمینه نداریم.
وی اظهار داشت: مؤلفه سلامت به اجرائیات یعنی تامین نیروی انسانی، مباحث اعتباری، ایاب و ذهاب و پوشش آنتندهی بر میگردد که امیدوارم نواقص اندک موجود تا انتخابات رفع شود.
قناعت گفت: در حوزه اجرا و نرمافزاری برای پوشش اینترنت و آنتندهی، جلسات دیگری برای رفع کاستیها برگزار میشود تا بدانیم ۹۶ درصد پوشش جغرافیایی اینترنت، چقدر از جمعیت را شامل میشود.
وی افزود: براساس قانون علیه یا به نفع کسی نباید کار شود که تاکنون در این مورد گزارشی در استان نداشتیم، این موضوع مهم و کلیدی باید توسط مسئولان رعایت شود.
استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه حدود ۱۰ یا ۱۵ پروژه استان برای تکمیل نیاز به منابع اعتباری اندکی دارند که با افتتاح آنها شاهد امیدآفرینی در جامعه خواهیم بود، تصریح کرد: فرمانداران، معاونان و بخشداران باید اولین نفراتی باشند که در جریان حوادث روایت اول را بازگو کنند تا خوراک بیگانگان نشود.
وی با تاکید بر اینکه از آنجایی که رئیس جمهور از استان ما نامزد انتخابات مجلس خبرگان شدهاند، خراسان جنوبی مورد توجه است، افزود: خراسان جنوبی، استان آرام و متدینی است و هرچه فضای تعاملی بیشتر باشد بهتر است.
قناعت بیان کرد: درصد مشارکت مردم استان خراسان جنوبی بالاست و برای این مشارکت بیشتر باید اشراف بر کار، حل مشکلات، مدیریت در صحنه، افتتاح پروژهها، تعامل با مردم بیشتر مدنظر باشد.
اطلس امنیتی انتخابات در استان تدوین شد
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی هم گفت: در روند اجرایی انتخابات در خراسان جنوبی کوچکترین عقبماندگی نداریم و حتی شعب شهرستانی و خودروها نیز در حال مشخص شدن است.
سید محمدرضا طالبی اظهار داشت: خراسان جنوبی ۱۵۱ هزار کیلومتر وسعت دارد که ۵۰ هزار کیلومتر سکونت گاهی و بخش دیگر کویری و لم یزرع است.
وی با بیان اینکه ۹ درصد مساحت کل کشور را خراسان جنوبی به خود اختصاص داده یعنی سومین استان پهناور کشور است، اظهار داشت: ۳۳۱ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان داریم، ۱۱ شهرستان و ۲۸ بخش، ۳۳ شهر، ۶۶ دهستان و سه هزار و ۵۷۱ آبادی که هزار و ۷۹۲ آبادی دارای سکنه و هزار و ۷۷۹ آبادی هم به دلیل خشکسالی های پی در پی خالی از سکنه اند.
معاون استاندار ادامه داد: رتبه ۲۸ کشوری به لحاظ جمعیت را داریم اما وسعت استان زیاد است که این پراکندگی جمعیت نیازمند ایجاد شعبات اخذ رأی بیشتری است و با توجه به وسعت و پراکندگی نیازمند اعتبارات بیشتری هستیم.
وی تاکید کرد: خراسان جنوبی با وجود مردمی ولایتمدار، در صحنههای سیاسی و انتخابات همواره استان اول یا دوم بودهایم.
طالبی با بیان اینکه با وجود کویر گسترده بالاترین ضریب امنیتی را داریم، اظهار داشت: به لحاظ اقتصادی ۵۳ ماده معدنی و کانیهای با ارزش و نیز رتبه اول تولید زرشک و زعفران و رتبههای برتر در گل نرگس، بادام، عناب، گیاهان دارویی و پسته را داریم.
وی با بیان اینکه پنج جلسه ستاد انتخابات را در مرکز استان داشته ایم، گفت: در شهرستانهای بشرویه، فردوس، سرایان، زیرکوه و قاینات هم ستاد انتخابات برگزار کردهایم تا مشکلات رفع شود.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان جنوبی افزود: اطلس امنیتی انتخابات را تدوین کرده و در شورای تأمین به تصویب رساندهایم و هیئتهای بازرسی و هیئت هم شکل گرفتهاند.
وی با تأکید بر اینکه کوچکترین عقبماندگی در روند اجرایی انتخابات نداریم، گفت: حتی شعب شهرستانی و خودروها نیز در حال مشخص شدن هستند.
طالبی با بیان اینکه کارگاه های توجیهی و آموزشی برگزار شده و در شهرستانها هم برگزار خواهد شد، اظهار داشت: نقاط فاقد پوشش آنتندهی و مناطق صعبالعبور بررسی شده تا نیروی انسانی و شعب اخذ رأی و صندوق ها مشخص شوند.
وی با بیان اینکه به لحظه قوانین انتخاباتی ابلاغ شده را به ردههای پایین تر ابلاغ کردیم، افزود: به جهت امید بخشی دلیل عقبماندگی پروژهها صادقانه به مردم اطلاعرسانی شده است و در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰، درصد مشارکت ۷۴.۱۸ را ثبت کردیم.
انتهای خبر/