حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/07/28 شمسی | 2025/10/20 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
مسافرت ۶۴۱ هزار خراسان‌جنوبی با اتوبوس
از ابتدای سال انجام شده؛

مسافرت ۶۴۱ هزار خراسان‌جنوبی با اتوبوس

رئيس اداره حمل و نقل مسافر اداره‌ کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال تا پایان شهریور ماه ۶۴۱ هزار نفر مسافر توسط ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری استان جابجا شدند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی خاورستان به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری وحمل و نقل جاده‌ای خراسان‌جنوبی، حاجی رسول سالاری گفت: از ابتدای سال جاری توسط ناوگان حمل و نقل عمومی برون شهری ۳۰۹ هزار و ۲۱۵  نفر مسافر به استان وارد و ۳۱۵ هزار و ۲۱۳ مسافر از استان خارج و همچنین ۳۲۵ هزار و ۷۸۹  مسافر درون استان جابجا شده اند.

وی افزود: مسافرین جابجا شده توسط ناوگان حمل و نقل مسافر استان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته  به میزان ۳۶ درصد کاهش داشته است.

سالاری ادامه داد: بیشترین سهم جابجایی مسافر از مبدأ شهرستان‌های استان مربوط به شهرستان بیرجند با ۳۰۴ هزار و ۴۶۰  نفر و کمترین سهم جابجایی مسافر مربوط به شهرستان درمیان با یک هزار و ۹۶۱ نفر مسافر بوده و عمده مقاصد سفر به ترتیب استان های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان و تهران بوده است.

وی با بیان این مطلب که در حال حاضر تعداد یک هزار و ۴۵۱ نفر راننده در بخش مسافر استان شاغل هستند، افزود: تعداد ۳۱۲ دستگاه سواری کرایه ، تعداد ۱۹۵ دستگاه مینی بوس و تعداد ۲۷۰ دستگاه اتوبوس کار جابجایی مسافرین از مبدأ ۱۵ پایانه عمومی و خصوصی در استان را انجام می‌رسانند.

رئيس اداره حمل و نقل مسافر اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی عنوان کرد: در راستای ارتقاء سطح خدمات به مسافرین، علاوه بر نظارت های لازم بر عملکرد شرکت‌های حمل و نقل، رانندگان و ناوگان حمل و نقل عمومی در محل پایانه های مسافری و در طول محورهای مواصلاتی استان، بررسی وضعیت عملکرد شرکت ها، رانندگان و ناوگان از طریق سامانه های کاربردی از جمله داپ، صورت وضعیت آنلاین و کارت هوشمند در دستور کار بوده و تخلفات مشاهده شده نیز به کمیسیون های مربوطه ارجاع می شود.

وی خاطرنشان کرد: سامانه گویای ۱۴۱ و سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۶۱۴۱ آماده دریافت پیشنهادات، انتقادات و نظرات مسافران در خصوص نحوه ارائه خدمات سفرها دراستان خواهد بود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!