حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/03/18 شمسی | 2025/06/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
نقش محوری ولایت در مقابله با استکبار
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی عنوان کرد:

نقش محوری ولایت در مقابله با استکبار

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تشریح نقش محوری عبودیت، ولایت و بیداری اسلامی در نجات بشریت از سلطه استکبار جهانی گفت: بزرگ‌ترین وظیفه امروز ما بیدارسازی ملت‌ها و رسوا کردن چهره واقعی باطل است.

به گزار خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی در دیدار با علی‌اکبر رائفی‌پور، پژوهشگر و استاد حوزه مسائل استراتژیک، ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت، بر نقش محوری عبودیت، ولایت و بیداری اسلامی در نجات بشریت از سلطه استکبار جهانی تأکید کرد.

وی اظهار داشت: انسان مخلوقی ویژه است که خداوند برای عبادت آفریده و نمی‌تواند از مدار عبودیت خارج شود، گرچه گاه عبادت باطل را برمی‌گزیند؛ اما همچنان در مسیر پرستش باقی می‌ماند.

وی تصریح کرد: در نظام خلقت، عبودیت یک اصل است و انسان یا در مسیر عبادت خداست یا اسیر پرستش باطل؛ یکی شهوت، یکی مال، دیگری قدرت یا بت‌ها را می‌پرستد، اما از دایره پرستش خارج نیست. همین‌گونه نیز مسئله ولایت است؛ انسان یا در ولایت حق است یا در ولایت باطل. اگر ولایت الهی را نپذیرد، تحت ولایت طاغوت قرار می‌گیرد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: اگر انسان ولایت خدا را که از طریق انبیا، اولیا و اوصیای الهی جاری می‌شود، نپذیرد، گرفتار تبعیت از فرعون‌های زمان می‌شود؛ فرعون‌هایی که از پست‌ترین موجوداتند اما دیگران را تابع خود کرده‌اند.

وی با اشاره به تاریخ استعمار و توطئه‌های صد ساله اخیر علیه اسلام، تأکید کرد: استعمارگران، قرآن را بزرگ‌ترین مانع سلطه خود دانستند. در نقشه‌های طراحی‌شده، هدف آنان دو قطبی‌سازی جهان و سپس فروپاشی یکی از این قطب‌ها بود تا سلطه مطلق‌شان تثبیت شود.

آیت‌الله عبادی با اشاره به فروپاشی شوروی و بازی‌های پشت پرده آن توسط آمریکا، خاطرنشان کرد: اگر انقلاب اسلامی در آن زمان شکل نگرفته بود، پس از فروپاشی شوروی، آمریکا بی‌رقیب می‌ماند و دنیا به کام آنان می‌رفت. اما خداوند راه دیگری را پیش روی بشریت گشود و امام خمینی (ره) با تشکیل حکومت اسلامی، بیداری جهانی و زمینه‌سازی برای ظهور حضرت مهدی (عج) مسیر تاریخ را تغییر داد.

وی با اشاره به فرمایشات حضرت امام (ره) در سال ۱۳۴۲ درباره اهداف نهضت، اظهار داشت: امام خمینی (ره) سه هدف اصلی «تشکیل حکومت اسلامی، ایجاد بیداری جهانی، و زمینه‌سازی برای حکومت جهانی حضرت مهدی (عج)» را مطرح کردند.

آیت‌الله عبادی با بیان اینکه راه امام و ولایت الهی همان مسیر حق است، تصریح کرد: کار شما، ادامه همان مسیر است؛ تبیین راه حق، رسوا کردن باطل و ایجاد وحدت در جبهه توحیدی. این کار بسیار بزرگی است که نجات انسان‌ها در آن نهفته است.

وی با اشاره به حدیث نبوی مبنی بر اینکه هدایت یک نفر ارزشمندتر از آن چیزی است که خورشید بر آن می‌تابد، گفت: کار شما از جنس هدایت است، کاری کیفی است نه کمی، و نباید در چارچوب گزارش‌های عددی و آماری محدود شود. امروز دنیا تشنه عدالت است و این عطش، فرصت بسیار مناسبی برای تبیین حقایق اسلام ناب فراهم کرده است.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!