۲۹۳مکان تبلیغاتی در شهرهای خراسان جنوبی جانمایی شد
مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان جنوبی گفت: 293 محل خاص برای تبلیغات نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری در شهرهای استان پیشبینی شده است.
به گزارش پایگاه خبذی تحلیلی «خاورستان»،به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ علیرضا صفری در برنامه رادیویی ذره بین شبکه خاوران گفت: کار پاک سازی این محلها هم بعد از اتمام بازه تبلیغات انتخابات بر عهده شهرداری های استان است.
وی تصریح کرد: شهرداریهای استان تمام امکانات و ظرفیتهای خود از جمله خودروها، نیروی انسانی و ... را در اختیار ستاد انتخابات قرار داده اند.
مدیرکل دفتر شهری استانداری، شهرداریهای استان را بازوی فرمانداران در زمینه برگزاری انتخابات پرشور دانست و گفت: شهرداری ها در زمینههای مختلف و با استفاده از ظرفیتهای در اختیار همکاری و همراهی لازم را خواهند داشت.
صفری با اشاره به ابلاغ 188 آیتم برای نظارت و ارزیابی در 17 حوزه عملکردی شهرداریها در سه ساختار اجرایی، ساختاری و حمایتی، گفت: بازرسی و بازدیدهای موردی و تخصصی هم از عملکرد شهرداریها انجام میشود.
وی با اشاره به تشکیل کمیته هماهنگی سفر در شهرداریهای خراسان جنوبی در راستای جذب و ارائه خدمات به مسافران نوروزی، تصریح کرد: حمل و نقل گردشگر و مسافر، اطلاعرسانی از ظرفیتهای گردشگری، آماده سازی پارکها و فضاهای سبز عمومی و بحث مبلمان شهری از وظایف شهرداری در ایام نوروز است.
مدیرکل دفتر شهری استانداری به تقارن ماه مبارک رمضان و ایام نوروز اشاره کرد و گفت: شهرداریهای استان المان های خاص مناسبتی طراحی کردند که در زمان خودش نصب خواهد شد.
صفری با اشاره حمایتهای دولت از شهرداریها، گفت: در سال جاری 6 هزار و 993 تن قیر به شهرداریهای خراسان جنوبی اختصاص یافته که این میزان 979 هزار متر مربع آسفالت معابر را در پی خواهد شد.
به گفته وی؛ در 10 ماهه گذشته از محل منابع مختلف اعتباری بالغ بر 397 میلیارد تومان کمک دولتی نقدی به شهرداری های استان شده که 30 درصد کل بودجه شهرداریها را شامل میشود.
وی از اختصاص 13 شاسی 6 تنی به ارزش 20 میلیارد تومان به شهرداریهای استان خبرداد و گفت: حجم کمکهای دولتی نقدی و غیر نقدی به شهرداریهای خراسان جنوبی در سال جاری در مجموع 500 میلیارد تومان بودهاست.
مدیرکل دفتر شهری استانداری، مهمترین چالش مدیریت شهری خراسان جنوبی را کمبود اعتبار و نیروی انسانی دانست و گفت: مدیریت شهرسازی،اجرای طرحهای تفضیلی، یکپارچه نبودن مدیریت شهری و اقدامات تعارضی از دیگر مشکلات شهرداریهاست.
صفری بیان کرد: در حوزه آموزش و پژوهش شهرداریها و مدیریت شهری هم، برنامهها و دستورالعمل های ابلاغی داریم و در این راستا در سال جاری 47 دوره آموزشی را برگزار کردیم که هشت هزار و 600 نفر از ظرفیت این دورهها استفاده کردند.
به گفته وی؛ طرحهای پژوهشی هم براساس مسائل اولویت دار شهرداری ها در دستورکار قرار دارد.
انتهای خبر/