حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/12/08 شمسی | 2025/02/26 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
حمایت از سرمایه‌گذاران اولویت مسئولان خراسان‌جنوبی است
استاندار خراسان جنوبی:

حمایت از سرمایه‌گذاران اولویت مسئولان خراسان‌جنوبی است

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر حمایت از سرمایه‌گذاران، از برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری حداکثری از ظرفیت‌های استان در بخش‌های کشاورزی، گردشگری، مرز و معدن خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سیدمحمدرضا هاشمی دوشنبه شب در دیدار با مدیرعامل هلدینگ اقتصادی کرمان گفت: توسعه صنایع فرآوری و ایجاد ارزش افزوده از جمله راهبردهای استان برای جذب سرمایه‌گذاران است.

وی با اشاره به برنامه‌های استان در حوزه حمل‌ونقل هوایی گفت: ارتقای شرایط فرودگاه‌های بین‌المللی شهید کاوه بیرجند و شهدای طبس در دستور کار قرار دارد و پیگیری‌های زیادی برای افزایش تعداد پروازها انجام شده است.

هاشمی همچنین به اهمیت تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام استان اشاره کرد و افزود: یکی از پروژه‌های مهم، نیروگاه حرارتی طبس است که نقش مؤثری در جبران ناترازی انرژی خواهد داشت.

برنامه‌های هلدینگ کرمان در خراسان جنوبی

در این دیدار، حسین مرعشی، مدیرعامل هلدینگ بزرگ اقتصادی کرمان، از برنامه این مجموعه برای ایجاد ۳ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در بیرجند و فردوس خبر داد.

وی همچنین به توسعه کارخانه نساجی فردوس و راه‌اندازی واحدهای جدید در بشرویه و طبس اشاره کرد و گفت: بازدیدی از کارخانه کویر تایر داشتیم و در راستای انجام فعالیت‌های عام‌المنفعه، تفاهم‌نامه‌ای نیز امضا شده است.

مرعشی ضمن اعلام آمادگی برای مشارکت در تکمیل و راه‌اندازی نیروگاه حرارتی طبس، از برنامه‌ریزی برای افزایش پروازهای استان ظرف ۶ ماه آینده با همکاری ایرلاین ماهان خبر داد.

وی در پایان، ظرفیت‌های معدنی خراسان جنوبی را قابل‌توجه دانست و تأکید کرد: هلدینگ اقتصادی کرمان آماده سرمایه‌گذاری در این بخش نیز هست.

انتهای خبر /

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.