
استاد حوزه و دانشگاه عنوان کرد:
عبور هوشمندانه شهدای کربلا از فتنهها
استاد حوزه و دانشگاه گفت: عظمت و جایگاه بینظیر شهدای کربلا در تاریخ بشریت ناشی از عبور هوشمندانه و بصیرت عمیق آنها از پیچیدهترین ترورها و فتنههای فکری و تبلیغاتی دشمنان اهل بیت(ع) است.
حجتالاسلام احمد نجمیپور در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» اظهار کرد: دشمنانی که با طراحی راهبردهای «ترور شاخص»، «ترور شخصیت»، «ترور تشخیص» و «ترور شخص» قصد داشتند حقیقت اسلام ناب را محو کنند، اما اصحاب امام حسین(ع) با ایستادگی و شناخت دقیق، تاریخ را تغییر دادند.
به گفته وی شهدای کربلا در تاریخ بشریت جایگاهی بینظیر دارند که هیچ پیشینی و آیندهای به آن دست نخواهند یافت. استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: راز این برتری در شناخت عمیق و بصیرت نافذ اصحاب امام حسین(ع) و عبور موفق آنها از دالانهای تاریک و پیچیده جنگ شناختی و تبلیغاتی دشمنان نهفته است.
نجمیپور توضیح داد: دشمنان اهل بیت(ع) از دیرباز با طراحی چهار نوع ترور نرم _شاخص، شخصیت، تشخیص و شخص _تلاش کردند جایگاه الهی اهل بیت(ع) را تخریب و حقیقت را محو کنند.
به گفته وی زیارت عاشورا به عنوان منشور معرفتی شیعه به این چهار مرحله ترور اشاره دارد و ابتدا ما را به محکومیت کسانی میرساند که اهل بیت(ع) را از مقام و مرتبه الهیشان کنار زدند.
استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: از این میان، ترور تشخیص، یعنی تخریب قدرت تمیز حق از باطل در جامعه، از همه خطرناکتر است.
نجمیپور گفت: دشمنان با ایجاد فضای غبارآلود فکری، تبلیغات تحریف شده و فتنهانگیزی، تلاش کردند توانایی جامعه در تشخیص راه درست را از بین ببرند تا حتی امام حق و مسیر الهی در نظر مردم گم شود.
این استاد حوزه افزود: زمانی که شاخصهای دینی و چهرههای معنوی اهل بیت تضعیف شد، جامعه نسبت به فجایع بیتفاوت میشود و حذف فیزیکی اهل بیت برای دشمن آسانتر میگردد. نمونههای تاریخی همچون شهادت حضرت زهرا(س) و امام حسین(ع) گواه این حقیقت است.
نجمیپور در ادامه به ذکر نمونههایی از ترورهای نرم در طول تاریخ، به نقش منفی تبلیغات و فتنههای سیاسی اشاره کرد و ادامه داد: تردیدهای منافقین نسبت به نبوت پیامبر(ص)، فتنه سقیفه، بدعت سبّ امام علی(ع) تا جعل احادیث علیه اهل بیت و انتشار مکتبهای انحرافی جبرگرایی و مرجئهگری از جمله این ترورها است.
او با بیان اینکه در روز عاشورا، اصحاب امام حسین(ع) با بصیرتی عمیق و ایمان راسخ، حتی در برابر سیطره تبلیغات زهرآگین دشمن، راه حق را شناختند و ذرهای تردید نکردند، گفت: شهدای کربلا به ما یاد میدهند که در برابر جنگ شناختی و تبلیغاتی امروز هم باید بصیرت و شناخت عمیق داشته باشیم تا مسیر حق را از باطل بازشناسیم و همچون آن بزرگواران، در مقابل فتنهها ایستادگی کنیم.
استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: حضرت سیدالشهدا(ع) در شب عاشورا خطاب به یاران خود فرمودند: «فانی لا أعلم أصحاباً أوفی و لا خیراً من أصحابی و لا اهل بیت أبرّ و لا أوصل من أهل بیتی فجزاکم الله عنی خیراً»؛ یعنی «من شما را از همه یاران بدر، پدرم امیرالمؤمنین(ع) و یاران بزرگان انبیا برتر میدانم.»
نجمیپور ادامه داد:این کلام گوهربار، ریشه در شناخت عمیق و مقام والا و برتر یاران کربلا دارد. در زیارت عاشورا نیز از خداوند متعال درخواست میشود که «ثبات قدم صدق» در همراهی با امام حسین(ع) و یاران فداکارش عنایت شود.
به گفته وی شهیدان کربلا در درجات بالایی از شهدا قرار دارند؛ چنانکه امیرالمؤمنین(ع) از پیامبر(ص) روایت کردهاند: «ألا إنه وأصحابه من سادات الشهداء يوم القيامة» یعنی امام حسین(ع) و اصحابش بزرگترین شهدای قیامت هستند.
وی اظهار کرد: میثم تمار نیز به جبله چنین میگوید: «یا جبلة اعلمي أن الحسین بن علی سید الشهداء یوم القیامة ولأصحابه على سائر الشهداء درجة.»
به گفته وی در منابع اهل سنت نیز روایت شده که علی(ع) به کعب فرمود: «از فرزندان من کسی در یاران فرزندم کشته خواهد شد که عرق اسبانشان خشک نشده به محضر پیامبر(ص) وارد میشوند» و این شخص، امام حسین(ع) است.
کارشناس مسائل مذهبی ادامه داد: نطقی که شهدای کربلا در پذیرش شهادت، با وجود علم به سختیهای آن، جملهای زیباست: «الحمد لله الذي أكرمنا بنصرك و شرفنا بالقتل معك»؛ یعنی «خدا را شاکریم که به یاری تو ما را کرامت داد و شهادت در کنار تو را نصیب ما کرد.»
نجمیپور خاطر نشان کرد: زیارتنامههای معتبر همچون زیارت رجبیه و زیارت ناحیه مقدسه نیز مقام والای این یاران را تأیید میکنند و آنها را برگزیدگان خاص خداوند برای امام حسین(ع) معرفی مینمایند.
به گفته وی همچنین در شب عاشورا، نافع بن هلال از حضرت سیدالشهدا(ع) شنید که فرمود: «یا أبا عبد الله، إنا علی نیاتنا و بصائرنا»؛ یعنی «ما همچنان بر نیتها و بصیرتهای خود پایداریم.»
وی افزود: شهدای کربلا با عبور از سختترین آزمونها و ترورهای نرم دشمن، از جمله ترور شاخص، شخصیت و تشخیص، در دفاع از امام خود ایستادگی کردند و بالاترین مقام شهادت را به دست آوردند. تلاشهای تبلیغاتی امویان برای تحریف و تخریب، نتوانست بصیرت و ایمان این یاران را از بین ببرد.
انتهای خبر/
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!