حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/12 شمسی | 2025/04/01 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
فروش صنایع‌دستی طبس به ۲۰ میلیارد ریال رسید
تا پایان هفتمین روز سال نو؛

فروش صنایع‌دستی طبس به ۲۰ میلیارد ریال رسید

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: مجموع فروش نمایشگاه و بازارچه‌های صنایع دستی و سوغات محلی این شهرستان تا پایان هفتمین روز از سال جدید بیش از ۲۰ میلیارد ریال بوده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمد عرب گفت: نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی در کنار دو سیاه چادر عشایری در محل باغ تاریخی گلشن از ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ دایر و تا ۱۵ فروردین ماه جاری ادامه دارد.

وی با اشاره به نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی باغ گلشن با بیش از ۳۶ غرفه ادامه داد: از این تعداد ۱۹ غرفه مربوط به صنایع دستی در رشته‌های قلم زنی خاص طبس، سوخت نگار چوب، حوله بافی، گلیم بافی و پلاس بافی، سفال و سرامیک، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، نقاشی روی سفال، گیوه بافی، تولیدات صنایع دستی و سوغات محلی تعیین شده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس بیان کرد: همچنین هنرمندان پنج رشته قلم زنی، سوخت نگار، تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، حوله بافی و جاجیم بافی در محل نمایشگاه به اجرای تولید زنده و آموزش رایگان مشغول هستند که بازدیدکنندگان و علاقمندان می‌توانند از نزدیک با روند تولید این صنایع دستی آشنا و کار در این رشته‌ها را تجربه کنند.

عرب عنوان کرد: یک سیاه چادر عشایری در محل نمایشگاه و یک سیاه چادر نیز در ورودی اصلی باغ گلشن برپا شده که علاوه بر معرفی آداب و رسوم و فروش سوغات و صنایع دستی، طبخ غذاها و پخت نان محلی نیز انجام و مورد استقبال گردشگران و مسافران قرار گرفته است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی طبس گفت: فروش نمایشگاه صنایع دستی و سوغات محلی شهر طبس تا پایان هفتمین روز از سال جدید مبلغ ۱۳۲ میلیارد ریال بوده و با وجود کاهش مسافرت‌ها نسبت به سنوات قبل در نیمه اول تعطیلات، میزان فروش محصولات صنایع دستی قابل توجه بوده است.

وی افزود: علاوه بر این نمایشگاه، بازارچه‌های صنایع دستی، سوغات محلی و معرفی آداب و رسوم در شهر دیهوک با پنج غرفه و یک سیاه چادر عشایری، بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی روستای جهانی اصفهک با ۱۵ غرفه، بازارچه فروش سوغات محلی روستای هدف گردشگری ازمیغان با چهار غرفه، بازارچه صنایع دستی و سوغات محلی در روستاهای جوخواه با چهار غرفه، روستای تاریخی کریت سه غرفه، روستای خسروآباد سه غرفه و فروشگاه‌های صنایع دستی در شهر و روستای جهانی اصفهک، در قالب ستاد اجرائی خدمات سفر و برای ایام نوروز ۱۴۰۴ پیش بینی شده که با استقبال گردشگران مواجه شده است.

عرب بیان کرد: مجموع فروش این بازارچه‌ها تا هفتم فرودین ماه جاری هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال بوده از طرفی طرح ساماندهی فروشندگان سیار و سوغات طبس در اطراف نیز در حال انجام است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان طبس گفت: این شهرستان به عنوان یکی از مهمترین مقاصد گردشگری شرق کشور می‌تواند موقعیت مناسبی برای بازاریابی و فروش محصولات صنایع دستی شهرستان و استان باشد و امیدواریم تکمیل بازارچه دائمی صنایع دستی شهرستان دغدغه هنرمندان و تولیدکنندگان صنایع دستی شهرستان و استان را رفع کند.

وی با بیان اینکه احیا، توسعه، ترویج و آموزش صنایع دستی در اولویت برنامه‌های سال جدید قرار دارد افزود: از همه علاقمندان و فعالان صنایع دستی درخواست داریم برای توسعه صنایع دستی شهرستان کمک کرده و از تسهیلات کم بهره، صدور مجوز و پروانه بهره برداری رایگان، معافیت‌های مالیاتی، امکان حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی، آموزش رایگان و سایر استفاده کنند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!