حالت تاریک
  • یکشنبه, 1403/10/30 شمسی | 2025/01/19 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ناکامی اسرائیل در غزه مشهود است
استاد حوزه علمیه خراسان‌جنوبی:

ناکامی اسرائیل در غزه مشهود است

استاد حوزه و دانشگاه گفت: اسرائیل در قرارداد آتش‌بس در غزه به هیچ‌کدام از اهداف اعلامی خود نرسید به همین دلیل مشابه دیواری است که فروریخته است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شدند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرد که پس از گذشت بیش از یک سال از جنگ علیه ساکنان غزه، نتوانست به اهداف خود از این جنگ یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه دست یابد.

حجت‌الاسلام احمد نجمی‌پور استاد حوزه و دانشگاه در چارچوب تحلیلی و ملاحظات سیاسی آتش بس در غزه با اشاره به این که اسرائیل در قرارداد آتش‌بس در غزه به هیچ‌کدام از اهداف اعلامی خود نرسید گفت: اکنون باور به محو اسرائیل در ذهن و مغز ساکنان شهرک ها و شهرهای صهیونیستی هم شکل گرفته است و این واقعیتی است که قابل بازگشت و ترمیم نیست و دیواری است که فروریخته است.

وی یادآور شد: چرایی و چگونگی عملیات طوفان الاقصی به‌عنوان یک نقطه عطف در روند فروپاشی رژیم صهیونیستی مطرح است. 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به ‌قرار گرفتن حماس به‌عنوان طرف مذاکره و آتش‌بس باوجود ادعای نابودی حماس به‌عنوان هدف اصلی جنگ در غزه نشانه شکست رژیم صهیونیستی است افزود:بیان پیامدهای جنایات وحشیانه رژیم علیه ساکنان مظلوم غزه بر مشروعیت قهقرایی رژیم و دامن زدن به بحران بقاء آن دامن زد.

نجمی‌پور با اشاره به عوامل استیصال رژیم صهیونیستی در برابر مقاومت و ناچار شدن آن به پذیرش آتش‌بس اشاره کرد و افزود: تلفات سنگین ارتش رژیم صهیونیستی در اشغال باریکه غزه و خسارات ادامه تداوم حضور در آن، بازتاب جنایات رژیم صهیونیستی در افکار عمومی و برانگیختن موج نفرت و انزوای رژیم حتی در بین کشورهای غربی و الهام بخشی مقاومت شجاعانه مقاومت در باریکه غزه برای سایر مجاهدان و تکرار سرنوشت آن در باریکه غزه و خستگی و فرسودگی ارتش رژیم صهیونیستی و مواجه‌شدن رژیم با موج فرار از سربازی و عدم استقبال برای پیوستن به ارتش تا حد مجبور ساختن پیروان ارتودوکس و افراطی یهودی به سربازی از جمله این عوامل است.

به گفته وی افزون بر این عدم دستیابی رژیم صیهونیستی به اهداف اعلامی در جنگ علیه غزه و در رأس آن آزادسازی اسرا و حتی کشته‌شدن تعدادی از آن‌ها، پیدایش شکاف و چنددستگی در درون رژیم بر سر ادامه جنگ بی‌نتیجه در غزه، پیامدهای چندجانبه تداوم جنگ در غزه به‌موازات وارد‌‌‌‌شدن ضربات دردناک از سوی انصارا... یمن و مختل شدن زندگی در اراضی اشغالی از دیگر عوامل تن دادن رژیم صیهونیستی به آتش‌بس بود.

وی اظهار کرد: روند مهاجرت معکوس در رژیم صهیونیستی تشدید شد و رژیم صهیونیستی برای حفظ جمعیت در آینده نگران است.

استاد حوزه و دانشگاه تاکید کرد: تفاوت سیاست‌های آمریکا در دوران ترامپ و تمرکز آن بر روی حل مسائل داخلی و نگرانی رژیم از سیاست‌های آمریکا در این خصوص از دیگر عوامل بود.

نجمی‌پور با اشاره به نگرانی رژیم صیهونیستی به توسعه جبهه‌های جنگ به‌ویژه ابهام در جبهه جولان و آینده سوریه و شدت گرفتن نبرد در کرانه باختری افزود: بیان پذیرش عقب‌نشینی از محورهای نتساریم و فیلادلفیا باوجود سابقه تمرکز برای حفظ این محورها به‌عنوان نشانه‌های انفعال و شکست رژیم صهیونیستی است.

به گفته نجمی‌پور شفاف‌سازی سیاست کناره‌گیری آمریکا از جنگ با اشاره به سابقه عقب‌نشینی از افغانستان و پدید آمدن ابهام در رژیم صیهونیستی به آینده حمایت و کمک‌های همه‌جانبه آمریکا از دیگر دلایل بود .

وی با اشاره به تغییر در نگاه اکثریت جمعیت ساکن در اراضی اشغالی به ادامه جنگ و بی‌نتیجه دانستن آن در آزادی اسرا باوجود تلفات سنگین ارتش و ضروری دانستن توقف جنگ برای توقف تلفات تأکید کرد: سیر تصاعدی عملیات‌های فلسطینی در دوماهه اخیر و وحشت صهیونیست‌ها از تداوم خط مقاومت متکی بر فکر و شیوه یحیی سنوار از دیگر عوامل بود.

وی تاکید کرد: همچنین صهیونیست‌ها از بازتاب جنایات در ملت‌ها و جوامع اسلامی و آغاز خیزش در برخی کشورها مثل اردن در اعتراض به بی‌تفاوتی دولت‌ها نگران بود.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.