حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/06/17 شمسی | 2025/09/08 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
دو برابر شدن صندوق‌های قرض‌الحسنه خرد سربیشه
رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه عنوان کرد:

دو برابر شدن صندوق‌های قرض‌الحسنه خرد سربیشه

رئیس اداره بهزیستی سربیشه گفت: تعداد صندوق‌های قرض‌الحسنه خرد محلی ویژه معلولان شهرستان از دو صندوق در سال ۱۴۰۳ به چهار صندوق در سال ۱۴۰۴ رسید.

معصومه کدخدایی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» اظهار داشت: یکی از مهم‌ترین رسالت‌های بهزیستی توانمندسازی جامعه هدف است و خوشبختانه در دوره یک‌ساله دولت چهاردهم، اقدامات ارزشمندی در این راستا در سربیشه انجام شده است.

وی به بخشی از خدمات اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۴، خرید دستگاه شنوایی به ارزش ۳۶۵ میلیون تومان و دستگاه بینایی‌سنج به ارزش ۳۵۰ میلیون تومان برای ارتقای خدمات درمانی مددجویان محقق شد.

به گفته وی، مرکز درمان اقامتی و بازتوانی اعتیاد در شهر سربیشه و کانکس کاهش آسیب‌های اجتماعی در بخش درح افتتاح شد.

کدخدایی با بیان اینکه اعتبارات اشتغال جامعه هدف بهزیستی سربیشه نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافته است، گفت: در همین راستا ۶۷ نفر از افراد دارای معلولیت توانستند تسهیلات قرض‌الحسنه بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کنند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان سربیشه عنوان کرد: در حوزه روستایی، صندوق‌های خرد محلی ویژه معلولان از ۲ صندوق به ۴ صندوق افزایش یافته که بیانگر توجه ویژه دولت چهاردهم به مناطق محروم است.

وی افزود: سال گذشته با کمک خیرین و موسسات خیریه توانستیم ۱۱۵ بخاری و ۸ ویلچر برقی برای مددجویان تهیه کنیم. علاوه بر آن، به منظور ارتقای توان آموزشی جامعه هدف، ۱۰ دستگاه تبلت هر کدام به ارزش ۱۵ میلیون تومان در اختیار دانش‌آموزان و دانشجویان معلول قرار گرفت.

رئیس اداره بهزیستی سربیشه در ادامه گفت: در حوزه مسکن نیز خدمات گسترده‌ای ارائه شد؛ به‌گونه‌ای که ۳۵ خانوار تحت پوشش از کمک بلاعوض مسکن بهره‌مند شدند. مبلغ کمک بلاعوض نیز از سال ۱۴۰۳ تا ۱۴۰۴ دو برابر شده و از ۱۰۰ میلیون تومان به ۲۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است.

به گفته وی،  در بخش ودیعه مسکن، به ۱۳ نفر از مددجویان هر کدام ۱۰۰ میلیون تومان کمک پرداخت شد.

وی برگزاری دوره‌های متنوع آموزشی از جمله پیشگیری از اعتیاد، آسیب‌های اجتماعی، طلاق، خانواده سالم، مهارت‌های فرزندپروری و مهارت‌های زندگی را از دیگر اقدامات دانست و اظهار داشت: این آموزش‌ها با همکاری ادارات و موسسات مختلف در سطح شهرستان اجرا شد تا خانواده‌ها توانمندتر شده و آسیب‌های اجتماعی کاهش یابد.

کدخدایی به فعالیت‌های بهزیستی در حوزه اعتیاد نیز اشاره کرد و گفت: طی سال گذشته ۱۶۰ نفر از معتادان تحت پوشش بهزیستی موفق به درمان شدند و به کانون خانواده بازگشتند.

وی در پایان با قدردانی از حمایت‌های مسئولان شهرستان سربیشه از جمله فرماندار، ائمه جمعه و خیرین اظهار امیدواری کرد: با استمرار این حمایت‌ها، خدمات بهزیستی هر روز گسترده‌تر شود و گام‌های موثرتری در مسیر توانمندسازی و ارتقای کیفیت زندگی جامعه هدف برداشته شود.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!