حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/04/03 شمسی | 2025/06/24 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
وظیفه اساتید، تغذیه فکری و ایمانی دانشجویان است
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی:

وظیفه اساتید، تغذیه فکری و ایمانی دانشجویان است

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبیگفت: بیداری جهانی امروز شروع شده است و برای هدایت مردم جهان کارساز خواهد بود و در این راستا اساتید باید به تغذیه فکری و ایمانی دانشجویان کمک کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی در جلسه بزرگداشت روز ملی بسیج اساتید اظهار داشت: این جهان در بخش سخت افزار و نرم افزارش، تمام آن قانون و علم است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: بنابراین محور هستی بر اساس قانون است و همه موجودات مبدا و مقصدی دارند و این سیر یک سیر قانونی است. 

وی با بیان اینکه استکمال و حرکت و سیر قانونی انسان بر اساس قانون عدل است، افزود: همه پیامبران برای این موضوع آمدند و دعوت کردند و تمام انسان در فطرت و عقل و عرفان خود، قانون است. 

عبادی در ادامه عنوان کرد: مسیر کمال در این سیر این است که صفات خدایی بگیریم و خدا را فراموش نکنیم و از چشم خدا نیافتیم و در دنیا می بینید انسان در غرب، خدا را فراموش کرده و به مایه ننگی تبدیل شده است. 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه امروز جامعه بشری، خودش از خودش بدش می آید، افزود: در روایات و احادیث از شرایط آخرالزمانی خبر داده شده و در شرایط ویژه ای امروز قرار گرفته ایم که هم بدترین و هم بهترین زمان است. 

وی اظهار داشت: خوبان این زمان از خوبان بعد از ظهور امام زمان(عج) بالاتر هستند و شهدایی همچون استاد تفکر شهید چمران بهترین موقعیت ها را در دنیا داشت اما راه رسیدن به قرب الهی را انتخاب کرد. 

 عبادی در ادامه گفت: شهید چمران به تمام معنا اسوه و الگو بود و هر کسی در هر لحظه ای به سمت خدا برگردد در توبه و بازگشت باز است و از فرصت زندگی در این شرایط استفاده کنید. 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه امروز بحث ایران تنها مطرح نیست بلکه بحث جهان مطرح است، افزود: انسان ها دو نوع هستند و عده ای قانون ندارند و عده ای تابع قانون و وحی و کشف و شهود هستند. 

وی در ادامه عنوان کرد: امروز مردم جهان به دو دسته تبدیل شده اند و یک دسته اهل دین و حقوق و عقل و اخلاق و مسئولیت های انسانی و الهی هستند و دسته دیگر قانون شکنی و دزدی و آدم کشی را به رهبری لیبرال دموکراسی غرب پیش گرفته اند. 

 عبادی ادامه داد: بیداری جهانی امروز شروع شده است و برای هدایت مردم جهان کارساز خواهد بود و در این راستا اساتید و دانشگاه ها و دانشجویان به خصوص بسیج اساتید باید یک حرکت فرهنگی عمومی به سمت اهداف الهی انجام دهند. 

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در پایان گفت: دانشجویان نیاز به کمک و تغذیه فکری و ایمانی دارند که این وظیفه بر دوش اساتید است.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!