حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/04/26 شمسی | 2025/07/17 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
اجرای ۲۳۰ برنامه فرهنگی با محوریت عاشورا
مدیرکل کتابخانه‌ های خراسان‌جنوبی عنوان کرد:

اجرای ۲۳۰ برنامه فرهنگی با محوریت عاشورا

مدیرکل کتابخانه‌های خراسان‌جنوبی گفت: همزمان ماه محرم و هفته «امر به معروف و نهی از منکر» با هدف ترویج فرهنگ عاشورا، بیش از ۲۳۰ عنوان برنامه فرهنگی و ترویجی در سطح کتابخانه‌های استان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمود حاجی صبح امروز در جمع خبرنگاران گفت: در ایام محرم و به‌ویژه هفته امر به معروف و نهی از منکر، کتابخانه‌های عمومی استان با طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی، تلاش کردند تا مفاهیم و ارزش‌های نهضت عاشورا و اهمیت این دو فریضه الهی را در قالبی فرهنگی و اثرگذار به جامعه، به‌ویژه نسل جوان منتقل کنند.

وی افزود: این برنامه‌ها در ۷۲ باب کتابخانه عمومی در ۱۲ شهرستان استان برگزار شد و شامل ۴۵ نشست معرفی کتاب با محوریت قیام عاشورا و مسئله امر به معروف و نهی از منکر، ۷۸ نمایشگاه کتاب و فضاسازی با رویکرد عاشورایی و اخلاق‌مدار، ۶۶ برنامه ویژه کودکان و نوجوانان، ۲ مسابقه کتاب‌خوانی، ۲۰ نشست مطالعاتی و کتاب‌خوانی جمعی، ۸ محفل ادبی و قرآنی و ۱۷ عنوان برنامه مناسبتی دیگر از جمله سخنرانی‌ها و پویش‌های فرهنگی بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر از ارکان مهم جامعه‌سازی در اندیشه اسلامی است. در همین راستا، محتوای بسیاری از این برنامه‌ها با تأکید بر مصادیق امروزی این دو فریضه طراحی شد تا مخاطبان با نقش مؤثر آن در تعالی فرد و جامعه آشنا شوند.

حاجی با تأکید بر جایگاه کتابخانه‌ها در ترویج ارزش‌های دینی خاطرنشان کرد: کتابخانه‌ها امروز دیگر صرفاً محل امانت کتاب نیستند، بلکه به پایگاه‌هایی برای تربیت فکری، اخلاقی و فرهنگی نسل‌ها تبدیل شده‌اند.

به گفته وی، برگزاری چنین برنامه‌هایی نشان می‌دهد که مفاهیم بلندی چون امر به معروف و نهی از منکر می‌توانند از طریق ابزارهایی چون کتاب، گفتگو و فعالیت‌های فرهنگی به زبان امروز بازخوانی و تبیین شوند.

حاجی عنوان کرد: نهضت امام حسین (ع) نمود عینی قیام برای احیای همین دو فریضه فراموش‌شده بود؛ ما نیز وظیفه داریم در فضای فرهنگی کشور، سهمی در زنده نگه‌داشتن این پیام داشته باشیم و آن را از سطح شعار به کنش اجتماعی و اخلاقی روزمره تبدیل کنیم.

انتهای خبر /

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!