استاد حوزه علمیه خراسانجنوبی:
الگوگیری از بزرگان دین راه رسیدن به کرامتحقیقی
استاد حوزه علمیه خراسانجنوبی گفت: باید نقطه اوج هدف ما رسیدن به کرامت ذاتی و حقیقی باشد و بهترین راه برای به دست آوردن این هدف الگوگیری از بزرگان دینی است.
حجتالاسلام حسینی درباره دهه کرامت و اهدافی که باید در این ایام برای همه به خصوص دختران و زنان پیگیری کنیم، به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» گفت: در دهه کرامت نباید تنها واژه کرامت را تکرار کنیم بلکه باید در این دهه خودمان را فراموش نکنیم و لوازم و ابزار کرامت بخشیدن به اقشار مختلف جامعه و به خصوص زنان و دختران را تبیین و زمینه تحقق آن را فراهم کنیم.
وی ادامه داد: موالید با سعادت این ماه و در رأس آنها امام رضا(ع) نگاهی کریمانه نسبت به همه انسانها و نه تنها شیعیان داشتند و این نگاه فراشمولی درسی عام برای همه است.
وی اظهار کرد: ما امروز برای اینکه دچار مشکلات گوناگون اجتماعی نشویم چارهای نداریم جز اینکه دین را بازتعریف کرده و به سبک زندگی اسلامی بازگردیم که زندگی پاک و گوارا و حیات طیبه است.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: اگر دختران ما از سیره عملی معصومین و حضرت معصومه(س) الگو بگیرند و آنچه را که دین درباره رفتارهای اجتماعی زنان قید کرده است به کار ببندند دیگر اسیر الگوهای وارداتی خارجی در عرصه فرهنگ نخواهند شد که ریشه بسیاری از مشکلات فعلی ناشی از این مسئله است.
حجتالاسلام حسینی تأکید کرد: اگر دختران و زنان جامعه بخواهند از زندگی خود لذت ببرند و عیش گوارایی داشته باشند باید بدانند که دین از آنها تنها نماز و روزه و مسجد نخواسته است، البته اینها لازم است ولی هدف اصلی داشتن زندگی و روابط پاک و سالم هدف اصلی و مهمترین خواسته دین از زنان است.
وی به واژه کرامت و اهمیت آن در اسلام اشاره کرد و افزود: اینقدر این واژه مهم است که در دعاهای مختلف مثل دعای افتتاح که در ماه رمضان آن را میخوانیم از خدا میخواهیم که دولت کریمه به ما عنایت کند و کرامت دنیا و آخرت را روزی ما قرار دهد و یا در دعای ابوحمزه ثمالی میخواهیم که کرامت حقیقی که همان حیات طیبه است را به ما بدهد.