حالت تاریک
  • جمعه, 1404/03/09 شمسی | 2025/05/30 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
تحقق 99درصد سهم درآمدی استان در سال 1403
سرپرست سازمان مدیریت ‌وبرنامه‌ریزی خراسان‌جنوبی عنوان‌کرد:

تحقق 99درصد سهم درآمدی استان در سال 1403

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی و رئیس ستاد درآمد و تجهیز منابع استان گفت: بیش از 99درصد درآمدهای عمومی‌ استان در سال 1403، محقق شده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان جنوبی، علی بهدانی ظهر امروز در جلسه ستاد درآمد و تجهیز منابع استان گفت: عملکرد درآمدهای عمومی‌ استان در سال 1403، معادل 31760 میلیارد ریال بوده است. 

رئیس ستاد درآمد و تجهیز منابع استان با بیان اینکه بررسی روند تغییرات درآمدهای مصوب استانی نشان می دهد که رشد درامدهای مصوب استان در سال 1404 با نرخ کاهشی به 28/9 رسیده است . 

سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان با بیان این مطلب که بررسی جایگاه استان به لحاظ سهم از درآمدهای عمومی مصوب کشور نشان می دهد در سال 1403 حدود 0/28 درصد از درآمدهای عمومی استانی کشور متعلق به استان خراسان جنوبی بوده است، تصریح کرد: نسبت عملکرد به مصوب درآمدهای عمومی استان معادل 99/4 درصد بوده است، لذا اطلاعات موجود نشان می دهد که رقم مصوب استان در سال 1403 به صورت کامل تحقق پیدا نکرده است و نیاز است پیگیری جهت وصول درآمدهای عمومی با توجه به ظرفیت های قانونی انجام پذیرد. 

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه بیش از 90 درصد درآمدهای استانی متعلق به درآمدهای مالیاتی است و سهم استان از درآمد های مالیاتی کشور معادل 0.27 درصد می باشد .

بهدانی سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی و رئیس ستاد درآمد و تجهیز منابع استان، در این جلسه همچنین با تأکید بر اینکه به لحاظ سهم استان از درآمدهای مصوب مالیاتی کشور، استان خراسان جنوبی در دو سال 1403 و 1404 به ترتیب در رتبه 30 و 29 کشور قرار داشته است.

 ایشان افزود: اطلاعات موجود نشان می دهد که در سال 1404 روند رشد درآمدهای استانی و مالیاتی کاهش یافته است که این فرصت مناسبی را برای استفاده از ظرفیت های بند (پ) ماده 17 قانون برنامه هفتم توسعه در راستای استفاده استان ها از مزایای این ماده قانونی ایجاد نموده است. بنابراین لازم است با شناسایی ظرفیت های جدید وصول درآمد خصوصا در زمینه درآمدهای مالیاتی و شناسایی کانال های فرار مالیاتی، از مزایای مازاد درآمد در نظام نوین درآمد- هزینه استان ها در راستای بهبود تخصیص اعتبارات استان حداکثر استفاده به عمل آید.

     سرپرست سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی با بیان این مطلب که بکارگیری مطلوب منابع درآمدی استانی جهت اجرای پروژه‌ها و مدیریت مطلوب منابع از مهمترین ابزارهای نیل به توسعه استان‌ است، خاطرنشان کرد: با عنایت به بند (پ) ماده 17 قانون برنامه هفتم توسعه مبنی بر طراحی و استقرار نظام درآمد-هزینه استان ها در راستای افزایش پایدار درآمدهای استانی و بهبود تخصیص اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی های سرمایه ای استان از مجرای مازاد درآمدهای استانی، امید است در سال 1404 شاهد تحقق مازاد درآمد در استان باشیم.

رئیس ستاد درآمد و منابع استان خاطرنشان کرد: دستگاههای اجرایی ذیربط پیگیری لازم جهت تحقق درآمدهای پیش بینی شده در بودجه ی جاری انجام دهند

انتهای خبر/

 

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!