
تولیت آستان قدس رضوی:
جذب افراد ناهنجار، هنر مبلغ دینی انقلابی است
تولیت آستان قدس رضوی بیان اینکه جذب افراد با ظاهر و رفتار ناهنجار وظیفه مهم مبلغان است، گفت: پیامبر اسلام از میان راهزنان و افراد طردشده، یاران بزرگی چون ابوذر ساخت. ما نیز باید افراد را جذب و هدایت کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، حجتالاسلام احمد مروی در دیدار اعضای شورای عالی حوزه علمیه خراسان با طلاب و اساتید حوزه علمیه حضرت نرجس(س) بیرجند با تأکید بر جایگاه والای هدایتگری روحانیت گفت: این جایگاه رفیع که به طلاب واگذار شده، ادامه همان مسیر انبیا، اولیا و ائمه اطهار علیهمالسلام است.
تبلیغ دین با نشستن و انتظار حاصل نمیشود
وی با بیان اینکه هدایت مردم، مقدسترین شغل دنیاست و هیچ حرفهای به قداست آن نمیرسد، با اشاره به نقش پیامبر اسلام در هدایت مردم افزود: پیامبر اکرم(ص) طبیبی بود که خود بهدنبال بیماران میرفت؛ همچون مبلغانی که به مناطق مرزی و آسیبپذیر سفر میکنند. این حضور مستمر نباید قطع شود.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه به نقش مهم بانوان در تربیت جامعه اشاره کرد و ادامه داد: بانوان، قدرت اثرگذاری فراوانی دارند و میتوانند مسیر زندگی مردان را به سوی هدایت تغییر دهند. چنانکه آسیه با وجود همسری فرعون به حق ایمان آورد و یا همسر زهیر، او را به سوی امام حسین علیهالسلام سوق داد.
دشمن از غفلت تبلیغی ما نهایت استفاده را کرد
مروی ضمن انتقاد از محدودنگری تبلیغی در برخی حوزهها تأکید کرد: نباید فقط به بخشی از جامعه محدود شویم. بسیاری از کسانی که در سال ۱۴۰۱ به میدان آمدند، از همانهایی بودند که ما نادیده گرفته بودیم. دشمن از غفلت ما استفاده کرد. باید تمام اقشار، از جمله دختران و زنان جامعه را مخاطب قرار دهیم و با زبان مؤثر با آنان ارتباط برقرار کنیم.
وی با بیان اینکه جذب افراد با ظاهر و رفتار ناهنجار وظیفه مهم مبلغان است، گفت: پیامبر اسلام از میان راهزنان و افراد طردشده، یاران بزرگی چون ابوذر ساخت. ما نیز باید افراد را جذب و هدایت کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی به بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب در مراسم شهادت امام صادق علیهالسلام اشاره کرد و افزود: رهبر انقلاب برخلاف روال همیشگی در این مراسم سخنرانی کردند که نشان از احساس نگرانی ایشان داشت لذا توصیه میشود فرمایشات ایشان در آن روز بهدقت مطالعه و تحلیل شود.
تولیت آستان قدس رضوی با هشدار نسبت به گرایشهای سکولار در حوزهها متذکر شد: نمیتوان ادعای دینداری کرد و در عین حال سیاست و حکومت را از دین جدا دانست. ائمه اطهار علیهمالسلام برای حاکمیت دین تلاش کردند و دین بدون قدرت اجرایی محقق نمیشود.
معیار ما در انتخاب راه، رهبری انقلاب است
مروی بیان کرد: طلبه نباید دنبالهرو هیجانات و شعارهای بیپایه باشد؛ معیار باید فرمایشات امام راحل و رهبر معظم انقلاب باشد.
وی تأکید کرد: طلاب باید دارای تحلیل عمیق، مبانی محکم و بصیرت سیاسی باشند. نه از رهبری عقب بمانند و نه جلوتر بروند، زیرا هر دو انحراف است. این مسیر تا قیام حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجهالشریف ادامه دارد.
انتهای خبر/10
لینک کوتاه خبر
نظر / پاسخ از
هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر میگذارید!