حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1403/10/27 شمسی | 2025/01/16 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
حضرت زینب(س) اسوه صبر و مقاومت است
کارشناس مذهبی خراسان‌جنوبی:

حضرت زینب(س) اسوه صبر و مقاومت است

کارشناس مذهبی گفت:حضرت زینب(س) کانون صبر و بردباری است، این بانوی پاکدامن شیرزنی است که در دامن امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) تربیت شده است.

حجت‌الاسلام محمد حسین حسینی با تسلیت سالروز وفات حضرت زینب(س) اسوه صبر و مقاومت به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، گفت: باید قیام امام حسین(ع) را به دو بخش شهادت و اسارت تقسیم کرد که رسالتی در پوشش اسارت وجود دارد.

وی افزود: مسئولیت بخش نخست نهضت عاشورا بر عهده امام حسین(ع) و بخش دوم نیز برعهده حضرت زینب(س) بود، حضرت زینب (س) سالار اسیران بودند و در حقیقت مسئولیت تقسیم شد و رسالت بزرگ الهی بود که توسط سید الشهدا(ع) و حضرت زینب(ع) به سرانجام رسید.

 وی اظهار کرد: حضرت زینب کبری(س)‌ با مدیریت بسیار عالی، پیام قیام امام حسین(ع) و شهدای کربلا را به گوش جهانیان رسانده و پایداری اسلام، جاودانگی نهضت حضرت سیدالشهدا(ع) و تداوم مسیر حق را به همگان نشان دادند.

کارشناس مذهبی با اشاره به این که حضرت زینب(س) کانون صبر و بردباری است، این بانوی پاکدامن شیرزنی است که در دامن امیرالمومنین(ع) و حضرت زهرا(س) تربیت شده است گفت: حضرت زینب(س) از شخصیت های تأثیرگذار در نهضت کربلا است که در ماندگاری و جاودانگی قیام عاشورا نقش بی بدیلی داشته و در هر برهه ای از زمان به تناسب شرایط موجود، به ادای رسالت پرداخته است. 

حسینی عامل بقاء و ماندگاری نهضت امام حسین(ع) را وجود مقدس حضرت زینب دانست و گفت: ایشان در جریان کربلا و قیام عاشورا نقش بسیار ارزنده و بارزی را ایفا کردند، زیرا با وجود سختی ها و مصائبی که بر خاندان امام حسین(ع) وارد شد، بحران ها را مدیریت کرده و باطل و خباثت دشمن را به جهانیان نشان دادند.

به گفته وی هنگامی که به مسائل صحرای کربلا و واقعه عاشورا توجه می شود هیچ کسی قادر به تحمل آن نیست ولی حضرت زینب(س) رسالت خود را به خوبی انجام داد.

استاد حوزه ادامه داد: پس از اینکه امام حسین(ع) به شهادت رسیدحضرت زینب(س) با سخنان روشنگرانه به تبیین اهداف قیام عاشورا پرداخت.

حسینی بیان کرد: حضرت زینب(س) در برابر سپاه یزید ایستادگی کرد و نگذاشت که حضرت سجاد(ع) توسط آنها به شهات برسد، جملات روشنگرانه حضرت زینب(س) پس از واقعه عاشورا سبب شد دوست و دشمن نسبت به جایگاه و رسالت اباعبدالله(ع) آگاه شوند. 

استاد حوزه به نقش‌های مهم حضرت زینب(س) در پیشبرد قیام عاشورا و حوادث بعد از آن اشاره کرد و ادامه داد: هنگامی که حضرت زینب(س) وارد قتلگاه شد با دلی بسیار اندوهگین صحبت کرد و گفت خدایا این قربانی را قبول کن و سپس گفت یا رسول الله این حسین تو است که بدن وی را قطعه قطعه و عریان کردند و میان خاک و خون وی شهید کردند.

حسینی توانایی مدیریت بحران را از درس های مهم مکتب حضرت زینب(س) برشمرد و خاطرنشان کرد:تلاش برای جلوگیری از شهادت امام حسین(ع)، حمایت از امام سجاد(علیه السلام) و دلداری دادن به آن حضرت و سرپرستی کاروان اسرای کربلا را از نقش های مهم ایشان در واقعه کربلا دانست.

 به گفته وی حوزه‌های علمیه با پرورش مبلغان توانمند، معارف و ارزش های والای اسلام را به گوش جهانیان رسانده و با اقتداء به حضرت زینب(س) بحران‌ها را مدیریت کرده و ادامه دهنده راه آن حضرت باشند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از