استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد:
حمایت از سرمایهگذاری از اولویتهای استان است
استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: حمایت از بخش خصوصی و سرمایهگذاران از اولویتهای مدیریتی است و باید قوانین به نفع سرمایهگذاران تفسیر شود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید محمدرضا هاشمی در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی اظهار کرد: با هدف تسهیل سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر، تمام مراحل مربوط به استعلامات و پیگیریهای احداث نیروگاههای خورشیدی در ستاد ویژهای با حضور دستگاههای متولی بهصورت لحظهای و فوری انجام میشود
هاشمی با اشاره به پروژههای در حال اجرا گفت: ۳۵ مگاوات نیروگاه خورشیدی در استان در حال احداث است و مجوز ایجاد ۱۶۰ مگاوات دیگر نیز صادر شده است. از جمله این پروژهها میتوان به نیروگاههای ۵۰ مگاواتی خوسف، ۶۰ مگاواتی طبس و ۵۰ مگاواتی نهبندان اشاره کرد.
وی تأکید کرد: در تأمین زمین و تسهیل فرایند احداث این نیروگاهها، حمایتهای لازم از سرمایهگذاران صورت خواهد گرفت.
استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: استان در احداث نیروگاههای خورشیدی برای چاههای کشاورزی پیشرو است و با نصب پنلهای خورشیدی، کشاورزان میتوانند از مشکلات تأمین انرژی رهایی یابند. همچنین موافقت شده که انرژی تولیدشده توسط کشاورزان در طول سال خریداری شود.
وی تصریح کرد: واحدهای تولیدی و صنعتی استان باید به سمت استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر حرکت کنند. همه دستگاههای متولی موظفاند در ایجاد نیروگاههای خورشیدی همکاری کنند.
هاشمی به وجود ۲۰۹ میلیون تن ذخایر زغالسنگ در استان اشاره کرد و گفت: تکمیل نیروگاه حرارتی زغالسنگسوز طبس که چندین سال معطل مانده است، در اولویت قرار دارد.
به گفته نماینده عالی دولت در استان، با عملیاتی شدن دو فاز این نیروگاه، تأمین برق بخشی از استان بهطور پایدار محقق خواهد شد.
وی با تأکید بر ضرورت تکمیل خط انتقال فرآوردههای نفتی از رفسنجان به استان افزود: در حال حاضر سوخت استان با نفتکشهای جادهای تأمین میشود که نیاز است خراسان جنوبی نیز به شبکه فرآوردههای نفتی متصل شود.
استاندار عنوان کرد: همچنین طرحهای کلیدی مانند راهآهن زاهدان-بیرجند-مشهد و جاده ترانزیتی ماهیرود-فراه با پیگیریهای انجامشده در دستور کار قرار دارند.
استاندار خراسان جنوبی تأکید کرد: حمایت از بخش خصوصی و سرمایهگذاران از اولویتهای مدیریتی است و باید قوانین به نفع سرمایهگذاران تفسیر شود.
وی افزود: از تعطیلی حتی یک واحد تولیدی جلوگیری خواهد شد، چرا که تعطیلی هر واحد تولیدی به معنای خاموش شدن چراغ چندین خانواده است.
هاشمی با اشاره به اهمیت توانمندسازی روستاها گفت: روستاها باید از مصرفکننده به تولیدکننده تبدیل شوند و به رونق دهه ۶۰ بازگردند.
به گفته وی، همچنین معادن استان باید از محل مسئولیت اجتماعی خود در بهبود زیرساختهای روستاهای همجوار، از جمله تأمین آب و ایجاد اشتغال، سهم بیشتری ایفا کنند.
استاندار عنوان داست: این اقدامات در راستای توسعه پایدار، مدیریت بهینه منابع و رونق اقتصادی استان برنامهریزی شده است.
انتهاي خبر/