حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/10/17 شمسی | 2025/01/06 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
رئیس سازمان سینمایی:

بودجه هزار میلیاردی برای سازمان سینمایی

بودجه هزار میلیاردی برای سازمان سینمایی

رئیس سازمان سینمایی کشور از تجهیز تمامی دفاتر سینمایی تا پایان امسال خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« خاورستان»،محمد خزاعی در نشست صمیمی با هنرمندان عرصه سینمایی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در سفرهای استانی وظیفه‌ای برای سازمان سینمایی تعریف نشده مگر برای حضور در جشنواره یا همایش، اما یکی از دغدغه‌های من شهرستان‌ها هستند.

 وی با بیان اینکه در حوزه سینمایی جواهرهایی در شهرستان ها هستند که نادیده گرفته شده اند، افزود: وظیفه ما این است که مشکلات را بشنویم و تا حد توان رفع کنیم.

 رئیس سازمان سینمایی کشور با بیان اینکه دغدغه فیلمسازان استان تولید فیلم سینمایی است، افزود: آیا تاکنون فیلمنامه خوبی در این زمینه تهیه شده است؟ پس پیگیری، اهتمام و جدیت در این خصوص نیاز است چراکه فضا هم برای فیلم سازی آماده است.

 خزاعی گفت: در سازمان سینمایی سیاست‌ها بر مبنای حمایت از استان‌ها طراحی شده است و در حال حاضر 70 درصد بودجه سینمای جوان و 30 درصد بودجه مرکز گسترش به میزان 100 درصد در شهرستان‌ها هزینه می‌شود.

 وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی کرده بودیم تا پایان دولت سیزدهم اما تا پایان امسال تمام دفاتر سینما جوان کشور بر اساس نیازهایی که اعلام کرده ‌اند مجهز خواهند شد، ادامه داد: نسبت به رده ‌بندی جهانی و کشورهای همسایه شرایط خوبی در حوزه زیرساخت های استانی نداریم چون دغدغه‌ای برای مسئولان ایجاد نشده یا مردم پیگیری نکرده‌اند.

 خزاعی با بیان اینکه برخی به سینما فقط برای نمایش فیلم نگاه کرده‌ اند و به کارکردهای اجتماعی، تخلیه روانی، آموزش و سایر توجه نداشته اند، بیان کرد: مسئولان سالن سینما را به عنوان اولویت قرار نداده ‌اند در حالی که سینما به اندازه یک فضای سبز دارای اهمیت است.

 رئیس سازمان سینمایی کشور تصریح کرد: اگر فیلم سینمایی قرار باشد در استانی تولید شود در صورتی که همه مسائل شامل فیلمنامه، موضوع مرتبط با استان و سایر در همان استان فراهم باشد مجوز تهیه‌کنندگی صادر خواهد شد.  

 وی یادآور شد: برای نخستین بار مجوز تهیه‌کنندگی استانی در حال صادر شدن است و ما به احیای سینمای بومی و استانی معتقدم چراکه تنها راه برون‌رفت از شرایط کنونی، پوست‌اندازی سینما با نسل جدید است.

 وی ادامه داد: اهتمام جدی نسبت به مسائل ملی در استان‌ها بسیار جدی‌تر است، سال گذشته بودجه ما در تولید فیلم سینمایی استان‌ها نزدیک به 30 میلیارد تومان بود که سه فیلم تولید شد و از این میزان 40 درصد در حوزه شهرستان‌ها بوده است.

 این مقام مسئول با بیان اینکه برخی استان‌ها خواستار برگزاری رویدادهای ملی هستند، افزود: «مِهر سینمای ایران» از سال بعد به صورت رقابتی برگزار و برگزیدگان جشنواره به جشنواره ملی راه خواهند یافت.

 خزاعی با تاکید بر اینکه در شهرستان‌ها بحث سینماسازی یا پردیس‌سازی توسط بخش خصوصی باید انجام شود چون در سازمان سینمایی هیچگونه اعتبار عمرانی نداریم و بیشتر اعتبارات در حوزه تامین تجهیزات است، ادامه داد: همچنین از محل تسهیلات تبصره 18 قول داده شده بودجه هزار میلیارد تومانی برای سازمان سینمایی مصوب شود که 70 درصد این سهم در شهرستان‌ها خواهد بود.

 رئیس سازمان سینمایی کشور در خصوص مسکن و بازنشستگی هنرمندان هم گفت: این مهم مسیر طولانی در دولت دارد که دست ما نیست اما در حال پیگیری بوده و اقدامات خوبی رقم هم خورده است.

خزاعی با بیان اینکه فیلم‌سازی برای مردم یعنی قصه، درام و قهرمان داشتن، قرار نیست پُز فیلم هنری یا شخصی را بدهیم و به دنبال اکران بالا هم باشیم چراکه سلیقه مردم در فیلم‌ها تغییر کرده است، تصریح کرد: به خانواده متعهد هستیم لذا سخت گیری برای فیلمسازی وجود دارد و ما تا زمانی که سینماها را به روز و تجهیز نکنیم نباید انتظار داشته باشیم شهروندان برای دیدن فیلم به سالن‌های فرسوده و غیراستاندارد مراجعه کنند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از