معاون امور استانهای سازمان پدافندغیرعامل تأکید کرد:
ضرورت امنسازی سایبری دستگاههای اجرایی خراسانجنوبی
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور گفت: امنسازی سایبری دستگاههای اجرایی با توان شرکتهای بومی در خراسان جنوبی باید پیگیری میشود.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، محمدعلی قمی ظهر امروز در نشست شورای پدافند غیرعامل استان گفت: مقابله با تهدیدات دشمن جزو وظایف پدافند غیرعامل است و به منظور سیاستگذاری، افزایش بازدارندگی، ارتقای آموزش، تسهیل مدیریت بحران در برابر انواع تهدیدات، مدیریت پیشگیرانه در مقابله با تهدیدات جدید و حصول اطمینان همه دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند.
وی با بیان اینکه مصوبات کمیته دائمی پدافند غیرعامل برای همه دستگاههای اجرایی لازم الاجرا است، افزود: اگر دستگاهها وظایف خود را به موقع انجام ندهند و منجر به خسارت مادی و معنوی یا بیاعتمادی مردم شود جرم بوده و ترکفعل است.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان کرد: نظام مسائل استان میبایست از سوی دستگاههای اجرایی احصاء و بعد از تصویب برای مقابله با تهدیدات احتمالی اجرایی شود.
قمی با اشاره به اینکه امنسازی زیرساختهای سایبری یک الزام برای تمامی دستگاههای اجرایی است، ادامه داد: در این راستا راهکارهای مختلف ارائه شده زیرا مدخل ورودی برخی تهدیدات از همین حوزه است.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور از دستگاههای اجرایی استان خراسان جنوبی خواست برای انجام پروژههای لازم در حوزه پدافند غیرعامل اعتباراتی را پیشبینی کنند و افزود: بر اساس ارزیابیهای گذشته خراسان جنوبی در حوزه اقدامات پدافند غیرعامل جزو استانهای نمونه بوده که قابل تقدیر است.
قمی در ادامه بیان کرد: امنسازی سایبری دستگاههای اجرایی با توان شرکتهای بومی در خراسان جنوبی باید پیگیری میشود اما از دانش بنیانها هم در این زمینه میتوان استفاده کرد.
به گفته وی؛ بعد از عملیات وعده صادق ۲ برای مقابله با تهدیدات دشمن تلاش حاکمیت بر این شد تا اقداماتی را دستگاههای اجرایی انجام دهند که در قالب هشت دستورالعملهای مختلف پدافند غیرعامل ابلاغ شده است.
قمی افزود: طرح شهید نیلفروشان در مقابله با تهدیدات احتمالی یکی از ابلاغهایی است که به وزارت خانهها ارسال و دستگاههای استانی مجری آن هستند.
معاون امور استانهای سازمان پدافند غیرعامل کشور بیان کرد: همچنین دستور العمل شهید باکری در حوزه حفاظت از زیرساختهای با اهمیت بالا است که باید دستگاههای اجرایی آن را عملیاتی کنند و چنانچه اتفاقی رخ داد مسئول هر دستگاه اجرایی باید پاسخگو باشد.
قمی با اشاره به دستورالعمل دوگانهسوز شدن ۲۵ درصد نانواییهای کشور تا پایان امسال، تأکید کرد: در خراسان جنوبی که ۹۵ درصد وابستگی به گاز وجود دارد این موضوع اهمیت بیشتری دارد چون با هر افت فشار ممکن است مردم دچار مشکل شوند.
وی به ضرورت طرح پاسخ اضطراری و برنامه حفظ کارکرد اشاره کرد و گفت: ضرورت برنامه برگشتپذیری نیز باید در دستور کار قرار گیرد و موضوع مدیریت ناترازی انرژی برای همه دستگاههای
اجرایی الزامی است.
انتهای خبر/۱۰