حالت تاریک
  • شنبه, 1404/02/20 شمسی | 2025/05/10 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
طلای باستانی‌کاران خادمیار در جشنواره رضوی
بسته خبر ورزشی

طلای باستانی‌کاران خادمیار در جشنواره رضوی

در بسته خبر ورزشی امروز خاورستان خبرهای متنوعی از طلای باستانی‌کاران خادمیار در جشنواره رضوی، طرح بزرگ استعدادیابی دارت ، رقابت‌ کروکت در قاین، جشنواره بومی در جلگه و قضاوت داوران طبسی وجود دارد.

دبیر کانون تخصصی ورزش آستان قدس رضوی در خراسان‌جنوبی به خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان» گفت: گفت: تیم باستانی کانون ورزش خادمیاران استان قدس رضوی خراسان جنوبی قهرمان اولین جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی کشور را به خود اختصاص داد.

سیدحسین اصغری اظهار کرد:تیم باستانی خادمیاری نوجوانان استان که در ماه گذشته مقام نخست مسابقات منطقه ۸ کشور را به خود اختصاص داده بود به عنوان قهرمان منطقه با همکاری هیات ورزش زورخانه ای و پهلوانی استان در جشنواره فرهنگی ورزشی رضوی کشور حضور یافت.

 به گفته دبیر کانون تخصصی ورزش آستان قدس رضوی افزود این رقابت‌ها به مناسبت دهه کرامت و میلاد با سعادت علی ابن موسی الرضا(ع) به مدت سه روز برگزار شد و تیم استان توانست با اقتدار و فاصله امتیازی برتر قهرمانی این دوره جشنواره را به خود اختصاص دهد.

 اصغری افزود: تیم استان با ترکیب امیر محمد دلیری نیا، جواد کوچی،عباس همروان، رسول فوایدی،علی تابش، امیر حسین قائم پناه (مرشد) با همراهی مبلغ فرهنگی تیم حامدمقری و با مربیگری علی اصغر اکبری و سرپرستی حسن نصیرپور در این رقابت‌ها شرکت کرد.

طرح استعدادیابی بزرگ دارت

کمیته دارت شهرستان بیرجند با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان اقدام به طرح استعدادیابی دارت ویژه دانش‌آموزان مقطع دبستان و متوسطه اول مدارس شهرستان همراه با کارگاه آموزشی کرد است.

این طرح از شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ در خانه دارت دکتر گنجی برگزار می‌شود.

رقابت‌ کروکت در قاین

برگزاری مسابقه کروکت گرامیداشت دهه کرامت و میلاد امام رضا (ع) در شهرستان قاینات برگزار شد.

مسابقه کروکت به همت کمیته کروکت استان و با همکاری هیات گلف شهرستان قاین، انتخابی تیم استان جهت حضور در رقابت‌های کشوری برگزار شد.

این مسابقات با هدف شناسایی برترین ورزشکاران این رشته برای اعزام به رقابت‌های کشوری، با موفقیت در شهرستان قاین برگزار شد. 

این رقابت‌ها با حضور ورزشکاران از شهرستان‌های بیرجند و قاین برگزار شد.

جشنواره بومی در جلگه

جشنواره بازی‌های بومی و محلی سده به میزبانی جلگه برگزار شد

با استقبال پرشور بیش از یک هزار نفر از مردم بخش سده و تیم‌های ورزشی از سطح روستای بخش، اولین جشنواره بازی‌های بومی و محلی سده در سه رشته ورزشی طناب کشی، دال پلان و چوب کشی به میزبانی روستای جلگه برگزار شد.

در مسابقه طناب کشی از بین ۶ تیم شرکت کننده، تیم پایگاه شهیدکاوه روستای علی‌آباد قهرمان شد، در بخش چوب کشی از بین ۱۵ شرکت کننده جواد ضربتی از آرین شهر، علی زارع از علی‌آباد و علی ژولیده از جلگه عنوان قهرمانی در وزن‌های مختلف را به دست آوردند.

 در رشته دال پلان از بین ۲۰ شرکت کننده به ترتیب؛ قاسم هامونی، امیرحسین گندمکار و حسین سبزکار عناوین اول تا سوم را بدست آوردند.

از برترین‌های ورزشی و فعالین برگزاری جشنواره بازی‌های بومی و محلی با اهدای جایزه و لوح قهرمانی تجلیل به عمل آمد.

 قضاوت داوران طبسی

کمیته داوران فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران، تیم داوری طبسی را برای قضاوت مسابقه هفته بیست و دوم لیگ دسته سه انتخاب کرد. 

 محمدعلی یعقوبی به عنوان داور وسط، فرشاد مالک و دانیال توسلی به عنوان کمک‌ داوران اول و دوم، دیدار تیم‌های مس نوین کرمان و شایان دیزل فارس را قضاوت خواهند کرد.

این مسابقه امروز ساعت ۱۷:۳۰، در ورزشگاه امام علی کرمان برگزار خواهد شد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!