حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/03/01 شمسی | 2025/05/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
ظرفیت شناسی و ظرفیت‌سازی از مولفه‌های شهید رئیسی
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تبیین کرد:

ظرفیت شناسی و ظرفیت‌سازی از مولفه‌های شهید رئیسی

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با اشاره به ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید آیت‌الله رئیسی، سه مؤلفه «ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سازی و همراه‌سازی» را از مهم‌ترین رویکردهای اجرایی او برشمرد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مرتضی بختیاری ظهر امروز در آیین بزرگداشت شهدای خدمت در محل کارخانه کویرتایر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، سه مؤلفه «ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سازی و همراه‌سازی» را از ارکان مدیریتی مورد تأکید رئیس‌جمهور شهید دانست.

بختیاری با اشاره به آشنایی ۳۰ ساله خود با شهید رئیسی، از ویژگی‌های برجسته شخصیتی او همچون صداقت، خستگی‌ناپذیری و اخلاص یاد کرد و افزود: آثار این ویژگی‌ها در دوره‌های مختلف مسئولیت از جمله در قوه قضائیه، تولیت آستان قدس رضوی و ریاست جمهوری نمایان و موجب برکات فراوانی برای کشور شد.

وی حضور پرشور مردم در آیین‌های تشییع شهدای خدمت، به‌ویژه در استان خراسان جنوبی را نشانه‌ای از دلبستگی ملت به آرمان‌های انقلاب اسلامی و نظام دانست و گفت: شهید رئیسی با نگاه عمیق به ظرفیت‌های مردمی، در طرح‌هایی همچون «تکریم زائر» و «خادمیاری رضوی» زمینه بهره‌مندی مناطق محروم از خدمات زیربنایی مانند آب‌رسانی، احداث مسکن و تهیه جهیزیه را فراهم کرد.

رئیس کمیته امداد در بخش دیگری از سخنانش، روند شکل‌گیری کارخانه کویرتایر در سال‌های نخست انقلاب را الگویی آموزنده از خودباوری ملی توصیف کرد و گفت: این کارخانه نماد تحقق شعار «ما می‌توانیم» امام خمینی(ره) است.

وی همچنین با قدردانی از مجاهدت‌های مستمر سید محمد حسین زینلی از بدو تأسیس تاکنون، فعالیت کویرتایر را نمونه‌ای عینی از «جهاد تبیین» دانست که می‌تواند به عنوان تجربه‌ای آموزشی در دانشگاه‌ها تدریس شود.

دستاورد مهم دولت شهید رئیسی دیده نشد

در ادامه این مراسم، سید محمدحسین زینلی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان کویرتایر، با اشاره به حمایت‌های شهید رئیسی از صنعت و اشتغال، یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم را راه‌اندازی سامانه مدیریت یکپارچه آرد و نان برشمرد.

وی با ارائه آماری از وضعیت پیش از اجرای این طرح گفت: نیاز سالانه کشور به گندم حدود ۱۲ میلیون تن است که تا پیش از اجرای این سامانه، حدود ۴ میلیون تن آن به صورت قاچاق از کشور خارج می‌شد. به گفته زینلی، با راه‌اندازی این سامانه و بدون ایجاد اختلال در سبد نان خانوار، علاوه بر کاهش قابل‌توجه در مصرف آرد، صرفه‌جویی ۸۰ هزار میلیارد تومانی برای کشور به همراه داشته است.

مدیرعامل کویرتایر همچنین به سفر خاطره‌انگیز شهید رئیسی به این کارخانه در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: طرح توسعه ۵۰ هزار تنی کویرتایر، یادگار آن سفر و نگاه حمایتی رئیس‌جمهور شهید به تولید و اشتغال است. وی ابراز امیدواری کرد با بهره‌برداری از این طرح، شاهد رشد و شکوفایی هرچه بیشتر این مجموعه صنعتی در سطح ملی باشیم.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!