حالت تاریک
  • دوشنبه, 1404/02/15 شمسی | 2025/05/05 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
آزادی زندانی بیرجندی پس از ۱۲ سال
جانشین ستاد دیه خراسان جنوبی عنوان کرد:

آزادی زندانی بیرجندی پس از ۱۲ سال

جانشین ستاد دیه خراسان جنوبی گفت: یک زندانی ۴۲ ساله در بیرجند که به دلیل بدهی مالی ۱۲ سال در زندان بود، با گذشت شکات و حمایت ستاد دیه خراسان جنوبی آزاد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، حامد اکبرپور در جمع خبرنگاران گفت: این زندانی ۴۲ ساله به دلیل بدهی مالی ناشی از فعالیت در حوزه خرید و فروش تجهیزات رایانه‌ای و برگشت خوردن چند فقره چک، با شکایت سه نفر از طلبکاران روانه زندان شده بود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته تلاش‌های متعددی برای جلب رضایت شکات صورت گرفت اما نتیجه‌ای حاصل نشد. در نهایت با پیگیری‌های مجدد و مطرح شدن شرایط دشوار زندانی، یکی از شکات با گذشت کامل از طلب خود و دو نفر دیگر با دریافت مبالغی ناچیز رضایت دادند.

اکبرپور با اشاره به مبلغ بدهی معادل ۲۰۰ میلیون ریال، گفت: بخش عمده این مبلغ با گذشت شکات و کمک مالی ستاد دیه تأمین شد و پرونده این زندانی بسته شد.

وی در پایان تأکید کرد: با آزادی این زندانی، یک پدر پس از سال‌ها دوری به آغوش خانواده بازگشت که این اقدام در راستای ترویج فرهنگ گذشت و کمک به بازگشت زندانیان جرائم غیرعمد به جامعه انجام شده است.

منبع خبر؛ روابط‌عمومی ستاد دیه

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!