حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1404/09/12 شمسی | 2025/12/03 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
بانوان پیشگام آموزش مدیریت مصرف انرژی هستند
مشاور مدیرعامل شرکت برق خراسان‌جنوبی:

بانوان پیشگام آموزش مدیریت مصرف انرژی هستند

مشاور امور بانوان و خانواده شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی با اجرای برنامه‌های متنوع آموزشی برای بانوان و خانواده کارکنان، گام مهمی در ترویج فرهنگ مصرف بهینه انرژی برداشته و این برنامه‌ها با استقبال گسترده همراه شده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، فرشته هوشیار عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دفتر امور بانوان و خانواده این شرکت در سال گذشته مجموعه‌ای از فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی را در راستای مدیریت مصرف انرژی انجام داده است. این اقدامات طبق وظایف ابلاغی وزارت نیرو و با همکاری امور بانوان استانداری، وزارت کار و بسیج بانوان اجرا شده است.

وی افزود: یکی از برنامه‌های مهم شرکت، آموزش مشاوران دستگاه‌های اجرایی و کارکنان جهاد کشاورزی در زمینه مصرف بهینه انرژی بوده که طی آن، بانوان بسیجی و سایر کارکنان دستگاه‌ها با مفاهیم اصلی مدیریت مصرف آشنا شدند.

هوشیار ادامه داد: در چارچوب تفاهم‌نامه وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، آموزش زنان روستایی نیز در دستور کار قرار گرفته و این دوره‌ها از طریق کمپین‌های آموزشی دنبال می‌شود.

وی همچنین افزود: آموزش مصرف انرژی به دختران دانش‌آموز، مربیان مدارس و مهدکودک‌ها به‌عنوان سفیران بهینه‌سازی انرژی نیز برنامه‌ریزی شده و این گروه نقش مهمی در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف در جامعه خواهند داشت.

مشاور مدیرعامل در امور زنان و خانواده با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای خانواده همکاران گفت: برگزاری مسابقه نقاشی با موضوع مصرف بهینه انرژی برای فرزندان کارکنان از جمله برنامه‌های فرهنگی شرکت بوده که با استقبال چشمگیر روبه‌رو شده و به نهادینه‌سازی فرهنگ صحیح مصرف از سنین پایین کمک کرده است.

هوشیار در پایان تأکید کرد: اجرای این برنامه‌ها، شرکت توزیع نیروی برق خراسان جنوبی را در مسیر توسعه فرهنگ مصرف بهینه انرژی و افزایش مشارکت بانوان و خانواده‌ها در این حوزه به جایگاه مؤثری رسانده است.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!