حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/03 شمسی | 2025/01/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
برگزاری تورهای گردشگری امیدواری در اصفهک
رئیس اداره میراث‌فرهنگی طبس خبر داد:

برگزاری تورهای گردشگری امیدواری در اصفهک

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس از برگزاری تورهای گردشگری امیدواری در اصفهک خبر داد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»،  محمد عرب  ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: در گردشگری امیدواری، گردشگران برای بازدید از شهرها و مناطقی که گرفتار مصیبت شده‌اند، می‌روند. مناطقی که بلایای طبیعی مانند زلزله، سیل، سونامی، در آن جا رخ داده است.

وی افزود: در این نوع صنعت گردشگری از مکان‌ها و شهرهای تاریخی که نام‌شان با ترس و اتفاق‌های رمزآلود عجین شده باشد دیدن می‌شود. 

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس ادامه داد: شهرستان طبس با داشتن مناطق متعدد گردشگری همه‌ساله میزبانی گردشگران زیادی برای بازدید از این مناطق و این نوع گردشگری است. 

عرب بیان کردد: یکی از مکان‌هایی که در این زمینه مورد توجه گردشگران قرار گرفته روستای جهانی اصفهک است که علاوه بر گردشگران، جامعه محلی و دانشجویان و دانش‌آموزان نیز با مفهوم امید و امیدواری بهتر آشنا می‌شوند وقتی که می‌بینند قسمتی‌هایی از بافت تاریخی اصفهک که سال‌ها بر اثر زلزله خالی از سکنه بوده و حالا دوباره مرمت شده و در حال مرمت است و زندگی در آن جریان یافته است.  

وی ضمن بیان اینکه از ابتدای سال بیش از ۱۰ گروه مختلف در قالب گردشگری امیدواری و با این هدف از روستای زیبای اصفهک بازدید کرده‌اند، گفت: امروز نیز بازدید گروه ۳۰ نفره دانش‌آموزان در قالب گردشگری امیدواری از بافت تاریخی اصفهک و جذابیت‌های متنوع آن انجام شد.  

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان طبس عنوان کرد: مرمت و احیاء بافت تاریخی، گردشگری سیاه یا امیدورای و گردشگری نجوم از مهم‌ترین ظرفیت‌های روستای هدف گردشگری اصفهک در مسیر جهانی شدن بود که امیدوارم امسال شاهد اعلام خبر رسمی ثبت جهانی یکی دیگر از جاذبه‌های تاریخی و دیدنی شهرستان باشیم.  

عرب با بیان اینکه بافت تاریخی روستای اصفهک با شماره ۳۱۳۳۶ ثبت ملی شده است، تصریح کرد: مرمت بافت به همت گروهی از جوانان آغاز و کماکان ادامه دارد و نسل جوان در حال مرمت خانه‌های ابا و اجدادی خود هستند.

وی افزود: تاکنون هفت اقامتگاه بوم‌گردی در بافت روستا ایجاد شده و یک اقامتگاه دیگر نیز در سال جاری به بهره‌برداری خواهد رسید و تعداد خانه‌های در حال مرمت رو به افزایش است.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.