حالت تاریک
علم بدون ایمان منشاء جنگ‌افروزی‌های مستکبران
نماینده ولی فقیه در خراسان‌جنوبی مطرح کرد:

علم بدون ایمان منشاء جنگ‌افروزی‌های مستکبران

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه علم بدون ایمان سر منشاء تمام جنگ‌افروزی‌ و جنایت‌های امروز مستکبران در دنیا است، گفت: دانشجو باید آگاه و هوشیار باشد و دوست و دشمن را بشناسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، آیت‌الله سید علیرضا عبادی صبح شنبه در دیدار با معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: علم یک فریضه و تکنیک و صنعت هم از لوازم آن است اما باید از آن استفاده معقول و مشروع باشد

وی با بیان اینکه امروز امنیت را با علم و تکنیک بدون ایمان از روی کره زمین برداشتند، افزود: علم با همه اهمیتش مثل زهرمار می‌ماند باید با ایمان ترکیب شود چون اگر مطلق باشد بدترین بلای جان بشر است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: فلسفه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها یا عقیدتی سیاسی در نیروهای مسلح به جهت محافظ از همین است که اگر دست عمل شود و به نتیجه برسد امتیاز بزرگی برای انقلاب اسلامی است.

عبادی تصریح کرد: بشر امروز در آتش بی‌ایمانی به دست خودش می‌سوزد و این شرایط آخرالزمانی است و پیغمبران و علما به امروز هشدار دادند و شما هم که مسئولید هشدار را بیشتر جدی بگیرید.

وی با تأکید بر اینکه علم بدون ایمان را سر منشاء تمام جنگ‌افروزی‌ها و جنایت‌های امروز مستکبران در دنیا است گفت: امریکا یا همان اروپایی‌های وحشی از وقتی دانش و تکنیک به دست آنان افتاد شهرها را ویران می‌کنند و با کمال بی‌خیالی بمب اتم بر روی سر مردم هیروشیما می‌ریزد.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با اشاره به اینکه علم بدون ایمان آفتی برای نوع انسان است، متذکر شد: دانشجو باید آگاه و هوشیار باشد و دوست و دشمن را بشناسد و آینده را ببیند.

عبادی عنوان کرد: امروز دانشجویان ما بیش از هر زمانی باید بدانند که بنیان و مبنای علوم مختلف ریشه در اسلام و فرهنگ غنی اسلامی دارد.

امام جمعه بیرجند افزود: باید دانشجویان را نسبت به آفت، علم بدون ایمان که امروز مستکبران با استفاده از آن جهان را به آتش کشیده‌اند، نیز هوشیار کرد.

معاون منابع انسانی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها نیز اظهار کرد: دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به تعبیر ایشان شجره طیبه است و به لطف الهی از آغاز انقلاب اسلامی مجموعه روحانیون در محیط دانشگاهی موفقیت‌ها بسیار خوبی کسب کردند.

حجت الاسلام سید مهدی میراحمدی افزود: روحانیونی که در دانشگاه‌ها حضور می‌یابند به تعبیر رهبر معظم انقلاب علاوه بر شرایط عامه تکلیف باید دانشگاه و دانشگاهی را بشناسند و به آنان علاقه‌مند باشند و  بدانند رفتار و گفتار آنان اثر شگرفی از خود بر جای خواهد گذاشت.

وی تأکید کرد: فلسفه اصلی کار روحانیت کار هدایت و تبیین‌ دسن است اما در محیط‌های دانشگاهی پیچیده‌تر و سخت‌تر به مخاطب فرهیخته دانشگاهی است.

انتهای خبر/10

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از