حالت تاریک
  • دوشنبه, 1403/10/03 شمسی | 2024/12/23 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
از ابتدای دولت سیزدهم انجام شد؛

هزینه‌کرد ۲۶میلیاردتومانی برای زیرساخت شرکت‌های کشاورزی خراسان‌جنوبی

هزینه‌کرد ۲۶میلیاردتومانی برای زیرساخت شرکت‌های کشاورزی خراسان‌جنوبی

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی خراسان جنوبی میزان اعتبار تخصیص یافته جهت اجرای زیرساخت‌های شهرک‌های گلخانه‌ای استان را در دولت سیزدهم ۲۶ میلیارد تومان اعلام کرد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»، غلامرضا دره‌کی امروز در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده در بخش تکمیل زیرساخت‌های هفت شهرک کشاورزی در سطح استان اظهار کرد: در سال جاری انجام عملیات اجرایی زیر ساخت شهرک‌ها در مجموع با هزینه‌کرد ۱۴ میلیارد تومان از محل تخصیص اعتبارات سال قبل و جاری پیشرفت خوبی داشته است.  

وی میزان اعتبار تخصیص یافته به این حوزه در دولت سیزدهم را ۲۶ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: تکمیل زیرساخت شهرک گلخانه‌ای ماژان در شهرستان خوسف در صورت تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پایان می‌رسد. 

مدیر شرکت شهرک‌های کشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه ۲۳ شرکت در سطح استان وجود دارد، اظهار کرد: از این تعداد زیرساخت‌های ۸ شهرک تکمیل، هفت شهرک در حال اجرای زیرساخت و مابقی در مرحله مطالعات نهایی می‌باشد. 

وی سرجمع اعتبار مورد نیاز برای تکمیل زیر ساخت این شهرک ها را حدود ۴۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: شهرک‌های گلخانه‌ای ماژان، شهرک گلخانه‌ای و دام زیرکوه و شهرک دام حسین آباد فردوس به دلیل درصد پیشرفت و نیاز این شهرستان‌ها در اولویت تکمیل قرار دارند. 

دره‌کی به تعیین تکلیف اراضی حدود ۶۰ واحد گلخانه‌ای بلاتکلیف در شهرک‌های گلخانه‌ای خراسان جنوبی در ۲۰ ماه گذشته اشاره کرد و افزود: اراضی ۴۸  واحد که بعضاً پنج سال از تحویل زمین به متقاضیان گذشته بود و هیچ اقدامی در آنها انجام نشده بود خلع ید و ۱۲ واحد نیز تکمیل و به بهره‌برداری رسید. 

وی با بیان اینکه اهلیت‌سنجی ۷۵ نفر از متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک های کشاورزی در سال جاری انجام شده است، ادامه داد: بر همین اساس، پیش‌بینی می‌شود در سال آینده جهش خوبی در انعقاد قرارداد، واگذاری و شروع عملیات ساخت گلخانه و واحدهای دامی در سطح شهرک‌های کشاورزی استان داشته باشیم. 

به گفته وی، در شهرک های دامی در اختیار شرکت شهرک های کشاورزی استان، برای اولین بار در سال آینده واحدهای دامی  شروع به ساخت و اجرای طرح می کنند.

وی در ادامه مهمترین مشکل توسعه شهرک‌های کشاورزی را کمبود تخصیص آب برشمرد و با توجه به اهمیت توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و تاثیر این واحدها در افزایش تولید و اشتغال‌زایی استان، خواستار مساعدت و همکاری بیشتر مسئولین ذیربط شد.

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از