معاون فنی و مهندسی ساتبا خبر داد:
احداث ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر تا سال آینده
معاون فنی و مهندسی سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق گفت: برای تامین پیک مصرف برق سال آینده حدود ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر در سطح کشور نصب کنیم.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی«خاورستان»،علیرضا پرندهمطلق امروز یکشنبه در همایش آشنایی با نیروگاههای تجدیدپذیر در صنایع خراسان جنوبی اظهار کرد: مصرف برق کشور در حال افزایش است بنابراین توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر باید در مدت کوتاهی اتفاق بیفتد.
وی افزود: مصرف برق کشور به سمتی میرود که باید بین ۱۲ تا ۱۸ هزار مگاوات مدیریت مصرف داشته باشیم و در این خصوص صنایع باید بیش از گذشته مدیریت مصرف داشته باشند.
معاون فنی و مهندسی ساتبا در ادامه گفت: در دولت سیزدهم تولید ۱۰ هزار مگاوات انرژی تجدیدپذیر طی چهار سال هدفگذاری شده و دولت توانسته است تاکنون ظرفیت احداث ۲۶۲.۷۸ مگاواتی را ایجاد کند.
پرندهمطلق بیان کرد: در حال حاضر ظرفیت تولید برق از منابع تجدیدپذیر کشور بیش از هزار و ۱۰۰ مگاوات است که براساس هدفگذاری در برنامه ششم توسعه باید به ۳۰ هزار مگاوات برسد.
به گفته وی؛ معادل ۵۰ درصد مصرف برق خراسان جنوبی را از محل نصب نیروگاههای تجدید پذیر دنبال میکنیم و در زمینه واگذاری زمین در استان مشکل وجود دارد که باید روند آن تسهیل شود.
پرندهمطلق در ادامه افزود: ۱۸.۵ مگاوات تولید انرژی تجدیدپذیر در خراسان جنوبی وارد مدارد شده و پیگیریها برای نصب ۲۰۹ مگاوات در حال انجام است که در دو سال آینده وارد مدار خواهد شد.
معاون فنی و مهندسی ساتبا به مرز مشترک خراسان جنوبی و افغانستان اشاره کرد و گفت: مصوبه صادرات برق نهایی شده که به زودی ابلاغ خواهد شد و سرمایهگذاران میتوانند انرژی تجدید پذیر تولید و نسبت به صادرات آن اقدام کنند.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در ساتبا برای احداث ۴ هزار و ۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی توسط سرمایهگذاران داخلی در کشور خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۸۱ ساختگاه برای ساخت نیروگاههای خورشیدی با ظرفیت بیش از ۱۰ هزار و ۲۰۰ مگاوات با محوریت ۱۶ شرکت برق منطقهای در سراسر کشور وجود دارد.
انتهای خبر/