حالت تاریک

جهانی شدن مله نیازمند تامین زیرساخت‌ها

جهانی شدن مله نیازمند تامین زیرساخت‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گفت: برای جهانی شدن مله نیازمند تامین زیرساخت‌ها، آموزش و پرداخت تسهیلات به هنرمندان این بخش و برقراری ارتباط بین تولیدکننده و بازار هستیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری خاورستان، جواد اشرفی صبح امروز در اولین جشنواره مله‌بافی خوسف اظهار کرد: صنایع دستی نشان‌دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است.

 وی با بیان اینکه هر هنری از صنایع دستی که خلق می شود، توسط دست و حتی ابزار ساده خلق شده است، افزود: صنایع دستی نشان دهنده فرهنگ و تمدن هر منطقه است که در هر نقطه از جغرافیا می تواند معرف آیین ها، سنن و داشته های هر منطقه باشد.

اشرفی با بیان اینکه ما میراث دار صنایع دستی با قدمت در خراسان جنوبی هستیم، گفت: اولین توسعه هر کشور، توسعه در حوزه کشاورزی است، لذا هنر صنایع دستی از دل کشاورزی و دامپروری بیرون آمده است که در حوزه اقتصادی بسیار ارزشمند است.

 وی با بیان اینکه ۷۰ درصد صنایع دستی هنر بانوان است و در هند بیش از ۱۵ درصد درآمد آنها در حوزه صنایع دستی است، افزود: اما در ایران این رقم پنج درصد است که این رقم، با احیای هنرها و صنایع دستی، رشد خواهد کرد.

 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت: صنایع دستی جزو مشاغل مستقل و بومی است که می‌تواند به صورت مستقل بدرخشد.

 وی با اشاره به تبلور فرهنگ و غنای مردم این سرزمین که میراث‌دار آن مردم هستند، گفت: در دو سال اخیر شاهد توسعه صنایع دستی در استان هستیم اقتصاد مبتنی بر هنر و صنایع دستی ماحصل بخش کشاورزی است، توسعه کشت پنبه باید مبتنی بر ارزش افزوده صنایع دستی باشد.

 وی افزود: باید قدر هنر این صنایع دستی را بدانیم این محصول(مله) باید شکوفا شود لذا در زمینه تسهیلات و آموزش نیاز به کار دارد.

 اشرفی با بیان اینکه در صنایع دستی ذائقه‌ساز باشید تا ارزش افزوده بیشتری کسب شود، ادامه داد: در این صورت می توانیم بازارهای جهانی مبتنی بر نیازهای روز را تصاحب کنیم.

 وی تصریح کرد: در خراسان جنوبی این بستر وجود دارد تا مباحث آموزشی و سایر اقدامات مربوط با توسعه مبانی بر ظرفیت‌های زیست بوم این منطقه شکل بگیرد.

 

انتهای خبر/

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از