حالت تاریک
پخت نان کامل در خراسان‌جنوبی آغاز شد
برای اولین‌بار ؛

پخت نان کامل در خراسان‌جنوبی آغاز شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی گفت:  ۶ نانوایی در مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان ها پخت نان کامل را برای اولین بار در استان آغاز کرده‌اند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی جعفری امروز در آیین شروع پخت نان کامل در مجتمع نان شاهدانه بیرجند، گفت: با زحمت‌های زیادی که دستگاه‌های متولی،  اجرایی و نظارتی کشیدند از امروز نان کامل در استان خراسان جنوبی نیز پخت می‌شود. 

وی ضمن توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل، گفت: مردم اگر به فکر سلامتی فرزندان خود هستند از نان کامل استفاده کنند، اگرچه به لحاظ رنگ، این نوع نان، بازارپسند نیست. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: این زمینه برای نانوایان فراهم شده تا در کنار پخت نان معمولی، نان کامل هم داشته باشند تا نان با کیفیت بهتر در اختیار مردم قرار بگیرد. 

جعفری خواستار ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان شد و تصریح کرد: از کارخانه‌های آرد درخواست داریم خط تولید آرد کامل را در استان راه‌اندازی کنند تا مجبور نباشیم آرد کامل را از استان‌های دیگر با هزینه‌های بیشتر تهیه کنیم چرا که این مهم بر قیمت‌نهایی نان هم تأثیرگذار است. 

وی با بیان اینکه ۶ نانوایی در مرکز استان و ۹ نانوایی در شهرستان‌ها پخت نان کامل را آغاز کرده‌اند، گفت: امروز سه نانوایی در بیرجند پخت نان رایگان دارند تا فرهنگ استفاده از نان کامل رایج شود.

شایان ذکر است: نان گندم کامل از آرد سبوس‌دار تهیه می‌شود و این خود بهترین دلیل برای اثبات سالم ‌بودن آن است. 

پزشکان تغذیه معتقدند اگر به‌دنبال حفظ سلامتی و بهره‌مندی از مواد مغذی موردنیاز بدن هستید، نان سبوس‌دار را جایگزین نان‌های دیگر کنید.

انتهای خبر/10

 

درباره نویسنده

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از