مسئول بسیج علمی و پژوهشی خراسانجنوبی:
پردیس هوش مصنوعی در خراسانجنوبی راهاندازی میشود
مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا علیهالسلام خراسان جنوبی گفت: یکی از اقدامات جدید در حوزه توسعه فضاهای مورد نیاز، برنامهریزی برای راهاندازی پردیس هوش مصنوعی در سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان است.
حسن سهرابی فرد در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، اظهار کرد: سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه انصارالرضا علیهالسلام خراسان جنوبی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری درخصوص ارتقای تراز علمی کشور و استفاده از ظرفیت نخبگان در راستای پیشرفت همهجانبه کشور، ماموریتهای متعددی را در دستور کار دارد.
وی افزود: هدف اصلی این ماموریتها ارتقاء توانمندی علمی و تخصصی آحاد مردم استان و استفاده از تخصصهای علمی آحاد بسیجیان در رشد و پیشرفت همهجانبه استان است.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری خراسان جنوبی گفت: در راستای تحقق این اهداف برنامههای متعددی در سطح اقشار تخصصی نواحی مقاومت و پایگاههای بسیج تعریف شده است که ازجمله این برنامهها برگزاری دورههای آموزشی تخصصی علمی و رویدادهای علمی با راهاندازی پایگاههای علمی و راهاندازی مراکز رشد در سطح شهرستانهای استان، احصاء مسائل علمی در حوزههای تخصصی، انجام پژوهشهای مورد نیاز و ارائه راهکارهای اجرایی مرتبط، تعامل و همکاری با مراکز علمی و فناوری استان، شناسایی و پشتیبانی از تیمهای مستعد در امر استعدادیابی و هدایت تحصیلی، حمایت از طرحهای فناورانه، تولید محتوای مکتوب در حوزه علوم اسلامی و کمک به راه اندازی شرکتهای دانشبنیان است.
سهرابی فرد بیان کرد: در همین راستا؛ باتوجهبه زیرساختهای ایجاد شده برای شرکتهای دانشبنیان، زمینه استقرار واحدها و هستههای دانشبنیان و کارگاه مکانیک و الکترونیک مجموعه در اختیار واحدهای مستقر قرارگرفته است.
وی افزود: در همین راستا اقدامات جدید در حوزه توسعه فضاهای مورد نیاز در حال اجرا است که ازجمله این اقدامات برنامهریزی برای راهاندازی پردیس هوش مصنوعی در سازمان بسیج علمی و پژوهشی استان است که قدم بزرگی در تحقق منویات مقام معظم رهبری برای ورود به لایههای عمیق هوش مصنوعی در استان و توسعه فناوریهای وابسته به آن است.
او ادامه داد: همچنین ازجمله طرحهای حمایتی شاخص سازمان بسیج علمی، طرح حمایت از هستههای دانشی نیاز محور در قالب طرح باقرالعلوم سپاه است که طی آن حمایتهای بلاعوض از واحدهای دانشی که درخصوص نیازهای کشور در حوزههای مختلف صنعت، معدن، پزشکی و... اقدامی انجام میدهند، تعلق میگیرد.
سهرابی فرد بیان کرد: حداقل مبلغ حمایتی در این طرح ۶۰۰ میلیون ریال است که با تداوم این طرح در استان و جهتدهی طرحهای حمایتی به طرحهای مسئله محور، میتوان در جهت رفع نیازهای استان در حوزههای مختلف گام برداشت.
انتهای خبر/۷