حالت تاریک
  • یکشنبه, 1404/06/23 شمسی | 2025/09/14 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
برنز دوچرخه‌سوار خراسان‌جنوبی در لیگ‌ کوهستان
بسته خبر ورزشی خاورستان؛

برنز دوچرخه‌سوار خراسان‌جنوبی در لیگ‌ کوهستان

در بسته خبر ورزشی امروز خاورستان خبرهای متنوعی از برنز دوچرخه‌سوار، نقره بانوان کاراته‌کا، برنز تیمی دختران دونده، حضور در رقابت‌های بدمینتون، اسکیت‌بازان در یک قدمی طلای بین‌المللی و بیرجند قهرمان رقابت شنا وجود دارد.

 به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، لیست نفرات برتر هفته اول لیگ کوهستان لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی سال ۱۴۰۴ درشهر زیبا و مرزی درگز اعلام شد که افشین افسرده دوچرخه سوار خراسان‌جنوبی مقام سوم این دوره از رقابت‌ها را در رده سنی بالای ۱۸ سال را از آن خود کرد.

نقره بانوان کاراته‌کا عشق‌آباد

 بانوان کاراته شهرستان عشق آباد در مسابقات کشوری سبکwkFD در تهران نائب قهرمان شدند.

تیم بانوان عشق آباد در رقابت‌های کشوری در بخش تیمی مقام دوم و در انفرادی سپیده مطابق طلا، هستی حسنزاده طلا، کیمیا کرابیه طلا، زینب فاطمی نقره، زینب مرادیان نقره، نیایش فاطمی نقره، سانیا برهانی محمدی سوم، دریا روشن سوم، مهسا عبداللهی فرزند رضا سوم(کومیته) و مهسا عبداللهی فرزند علی (سوم کاتا) را از آن خود کردند.

برنز تیمی دختران دونده

 تیم اعزامی استان در رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی باشگاه‌های نوجوانان و جوانان دختر کشور مقام سوم را از آن خود کردند.

در رقابت‌های دو و میدانی قهرمانی باشگاه‌های نوجوانان و جوانان دختر کشور با حضور ۹۶ ورزشکار در ورزشگاه تهران برگزار شد که تیم اعزامی استان در این رقابت‌ها مقام سوم را کسب نمودند.

گفتنی است مرضیه عباسی و مبینا برفی بانوان دونده بیرجندی از اعضای تیم اعزامی استان در این رقابت‌ها بودند.

در انفرادی مرضیه عباسی بانوی دونده بیرجندی مقام دوم ماده ۸۰۰ متر، مقام سوم ماده ۵۰۰۰ متر و مقام دوم ماده ۴ در ۴۰۰ متر امدادی را از آن خود کرد.

مبینا برفی بانوی دونده بیرجندی مقام سوم ماده چکش را کسب کرد.

دختران نونهال بدمینتون باز قاینی در رقابت‌های کشوری

تیم ۶ نفره دختران زیر ۱۱ و ۱۳ سال استان باترکیب بدمینتون بازان شهرستان قاین درمسابقات بدمینتون کشوری که به میربانی استان فارس از۱۹ الی ۲۲ شهریورماه درسالن تختی شهرشیراز برگزارمی گردد شرکت کردند. 

گفتنی است مربیگری وسرپرستی تیم را مسلمان زاده و ضیایی نژاد عهده دار خواهند بود.

اسکیت‌بازان استان در یک قدمی طلای بین‌المللی 

نماینده اسکیت رول بال ایران در یک قدمی طلای مسابقات بین المللی اسکیت رول بال عمان قرار دارد.

نماینده ایران با شکست حریفانی از جمله عمان امارات و تیم قدرتمند هند به فینال این مسابقات راه یافتند امروز در مرحله نهایی این رقابت ها در ورزشگاه سلطان قابوس مسقط به مصاف تیم مصر خواهند رفت.

امیر حسین فرخی و سلمان عربی از بازیکنان تیم شهرداری فردوس در ترکیب اصلی این تیم حضور دارند.

بیرجند قهرمان رقابت شنای دختران

 مسابقات انتخابی تیم شنای استان جهت اعزام به مسابقات هفتمین المپیاد استعدادهای برتر ورزشی کشور به میزبانی شهرستان قائنات استخر امید با برتری تیم بیرجند برگزار شد.

در این مسابقات ۲۰۰شناگر از شهرستان های شهرستان های بیرجند ،قاین و فردوس طی یک روز به رقابت پرداختند و در پایان مسابقات رده سنی (۱۳_۱۴)سال برای اعزام به المپیاد انتخاب شدند.

در این مسابقات تیم شهرستان بیرجند با کسب ۴۹۸ امتیاز در جایگاه نخست قرار گرفت و شهرستان‌های فردوس و قاین به ترتیب رتبه دوم و سوم را به دست آوردند.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!