حالت تاریک
  • سه‌شنبه, 1404/01/26 شمسی | 2025/04/15 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
توسعه عادلانه ورزش در مناطق کم‌برخوردار استان
سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان‌جنوبی تأکید کرد:

توسعه عادلانه ورزش در مناطق کم‌برخوردار استان

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی بر لزوم توسعه فضاهای ورزشی در مناطق محروم و توزیع عادلانه منابع ورزشی تاکید کرد تا استعدادهای ورزشی این مناطق شکوفا شوند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، مهدی قناد صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل جدید ورزش و جوانان استان، گفت: یکی از اولویت‌های وزارت ورزش و جوانان، سند آمایش سرزمینی است که در استان خراسان جنوبی به سرعت تکمیل خواهد شد. این سند به شناسایی ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان کمک خواهد کرد و نقشه راه توسعه ورزش در استان است.

وی با تاکید بر لزوم توسعه عادلانه فضاهای ورزشی در مناطق حاشیه‌نشین و کم‌برخوردار استان، افزود: هدف اصلی ما در برنامه‌ریزی‌ها، تحقق عدالت ورزشی است. 

سرپرست اداره‌کل ورزش و جوانان خراسان جنوبی تصریح کرد: مناطق کم‌برخوردار استان دارای استعدادهای ورزشی فراوانی هستند، اما به دلیل نبود زیرساخت‌ها، بسیاری از این استعدادها به چشم نمی‌آیند. با توزیع عادلانه منابع و فراهم کردن امکانات لازم، می‌توان این استعدادها را به سطح کشور معرفی کرد و رونق بیشتری به فضای ورزشی استان بخشید.

قناد در ادامه به اهمیت توجه ویژه به حوزه جوانان و مسائل مرتبط با آن، به ویژه ازدواج و فرزندآوری، اشاره کرد و گفت: با توجه به تهدیدات اجتماعی موجود، توجه به این بخش از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در این راستا، برنامه‌ریزی‌های لازم برای برگزاری دوره‌های آموزشی انجام خواهد شد.

وی همچنین تصریح کرد: هدف ما این است که در کنار جوانان، زمینه حضور موثر آنان در جامعه را فراهم کنیم. با استفاده از نیروهای متخصص و همکاری با سازمان‌های مردم‌نهاد، تلاش خواهیم کرد تا ورزش و جوانان استان را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

مدیرکل سابق ورزش و جوانان خراسان جنوبی نیز به دستاوردهای یک سال گذشته اشاره کرد و گفت: در این مدت، با تلاش و همت همکاران، موفق به کسب چندین مدال جهانی، آسیایی و بین‌المللی شدیم. علاوه بر این، برگزاری بیش از ۵۰۰ جشنواره و برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد، از جمله دستاوردهای قابل توجه این دوره بوده است.

محمدعلی ربیعی با بیان اینکه احداث و تجهیز فضاهای ورزشی در نقاط مختلف استان از دیگر اقدامات مهم سال گذشته بوده، به افتتاح چهار سالن ورزشی، یک استخر سرپوشیده و ۳۶ چمن مصنوعی اشاره کرد و افزود: مجموع این اقدامات، روند توسعه زیرساخت‌های ورزشی را در استان شتاب بخشیده است.

انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!