حالت تاریک
  • پنج‌شنبه, 1404/08/22 شمسی | 2025/11/13 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن پایگاه خبری تحلیلی خاورستان هستید؟
نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی مطرح کرد؛

لزوم علاج عقب ماندگی های فکری بشر

لزوم علاج عقب ماندگی های فکری بشر

نماینده ولی فقیه گفت: مشکل بشر امروز بیماری ها و عقب ماندگی های فکری است و اگر به صورت صحیح و همه جانبه این فکر مریض و نقص فکری بشر علاج شود دیگر مشکلی نداریم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی« خاورستان»، آیت الله سیدعلیرضا عبادی در دیدار با مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان جنوبی گفت: بار سنگینی است که بر دوش دارید چرا که استعداد کودکان نامتناهی است و به لازمه آن ابعاد مسئولیت کانون فکری و پرورشی بی نهایت است.

 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی ادامه داد: این مقطعی که کودکان و نوجوانان می گذرانند یک مقطع سرنوشت ساز است و اصل این کار، کار پیامبران است و کسانی که آن را بر عهده می گیرند باید از همان شیوه پیامبران استفاده کنند.

 وی در ادامه گفت: به صحنه میدانی هم که می روید مشکلات جامعه انسانی و بین المللی مربوط به همین قضیه است، یعنی افکار فرزند انسان پرورش داده نشده است و به همین دلیل بالفعل مانده و جز جهل و نادانی از او نمی توان توقع داشت همینی که در جامعه بشری می بینید.

 آیت الله عبادی با بیان اینکه مشکل بشر امروز بیماری ها و عقب ماندگی های فکری است، افزود: اگر به صورت صحیح و همه جانبه این فکر مریض و نقص فکری بشر علاج شود دیگر مشکلی نداریم.

 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه بیان کرد: به همین دلیل بار سنگینی بر دوش دارید و از ابتدای مسئولیت به این قضیه توجه کنید و واقعیت مطلب و تمام اهمیت ها در این جریان قرار دارد و در این باب مکتب اسلام غنی است.

 وی ادامه داد: هر وقت در جامعه ارزش های انسانی و اسلامی اوج گرفته است ببینید که کودکان چه جهشی پیدا می کنند و ملاحظه می کنید یک جهش فکری در انقلاب اسلامی کسب شده است.

 آیت الله عبادی عنوان داشت: در همین صد روز اخیر در این جبهه ستمگر استکبارگران و جریان فلسطین مظلوم، بارها نشان دادند که کودکانی در سن های پایین صحبت می کردند که کم می آوردیم و چه بینشی داشتند که با معرفت می گویند باید در مقابل مشکلات صبور باشیم و این بر اساس فکرشان است.

 نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی در ادامه گفت: اگر زمینه ها مساعد و استعدادها آزاد شود فرزند انسان جهش فکری پیدا می کند و اسلام و مکتب راستین تشیع برای همه الگو و اسوه دارد.

 وی بیان کرد: امروز در جنگ نابرابری که همه دنیای کفر و استعمار بر مظلومین فلسطین و درگیری حق و باطل که آثار تلخی دارد نتایجی از نوع پرورش فکری کودکان هم به دنبال دارد که میدان آن در فلسطین و یمن است.

 آیت الله عبادی در پایان گفت: در کنار بحث های علمی، اطلاعات جامعی از این صحنه ها در اختیار قرار دهید چرا که صحنه عملی است و با بحث های کلاسیک فرق دارد.

 

انتهای خبر/

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.

هنوز نظری ثبت نشده است. شما اولین نفری باشید که نظر می‌گذارید!