حالت تاریک
  • چهارشنبه, 1403/11/03 شمسی | 2025/01/22 میلادی
آیا مایل به نصب وب اپلیکیشن خاورستان | khavarestan هستید؟
مشارکت دانش‌آموزان در مسابقات درس‌هایی از قرآن
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی خبر داد:

مشارکت دانش‌آموزان در مسابقات درس‌هایی از قرآن

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌جنوبی از مشارکت بیش از ۲۸ هزار دانش‌آموز استان در مسابقات درس‌هایی از قرآن در سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «خاورستان»، سید علیرضا موسوی‌نژاد در آئین افتتاحیه سی و سومین دوره مسابقات هفتگی درس‌هایی از قرآن که به صورت نمادین در مدرسه نرجسیه بیرجند برگزار شد، گفت: در سال گذشته ۲ هزار و ۵۸۱ دانش‌آموز دختر و پسر استان حائز رتبه‌های اول تا سوم شدند.

وی بیان کرد: بیش از هزار مجری در آموزشگاه‌های استان و ۱۲ مروج در ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها، اجرای این برنامه را در سال تحصیلی جاری بر عهده دارند.

 مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اضافه کرد: برای صیانت از بزرگ‌ترین معجزه الهی و جلوگیری از تحریف آیات آن زحمات زیادی کشیده شده است و حضور آگاهانه و پرنشاط دانش‌آموزان در فعالیت‌های قرآنی، بسترهای رشد و تعالی افکار دینی آینده‌سازان انقلاب اسلامی را در خطه قهستان زمین فراهم می‌کند.

موسوی‌نژاد با اشاره به امکان مشارکت دانش آموزان دختر و پسر پایه ششم ابتدایی و دوره‌های اول و دوم متوسطه در مسابقات هفتگی درس‌هایی از قرآن، خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این مسابقه، آشنایی دانش‌آموزان با معارف قرآنی، انس بیشتر دانش‌آموزان با قرآن کریم و غنی سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان است.

وی در ادامه برنامه درس‌هایی از قرآن را گامی مهم در جهت ترویج فرهنگ و سبک زندگی قرآنی، در بین نسل نوجوان و جوان دانست و عنوان کرد: یادگیری قرآن به ویژه معانی و درک عمیق آن در شخصیت دانش‌آموزان و هویت دینی و معنوی آن‌ها تأثیرگذار است.

رئیس شورای قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر ضرورت نشر و گسترش سبک زندگی قرآنی در مدارس استان تأکید کرد و ادامه داد: مطالب مسابقات درس‌هایی از قرآن، بسیار کاربردی و اجتماعی و با توجه به نیازهای روانی و اجتماعی دانش‌آموزان ارائه می‌شود، بنابراین آن وجهی از قرآن در قالب مطالب آموزشی ارائه می‌شود، که در زندگی روزمره آن‌ها مفید و اثرگذار است.

به گفته وی، هر چه سعی در تدبر و کشف آموزش‌های عملی قرآن در زندگی روزمره صورت گیرد؛ تفکر و دیدگاه قرآنی، بازخورد عملی بیشتری پیدا خواهد کرد. گاهی یک آموزه قرآنی می‌تواند الگو و منشی برای حرکت دانش‌آموزان به سوی فلاح و رستگاری باشد.

منبع: مهر

 انتهای خبر/10

لینک کوتاه خبر

نظر / پاسخ از

  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.